Horsefeathers Snowboard Camp 2011

Obleva je doufejme za námi a čeká na nás ještě pořádnej kus zimy. Pokud hledáte cestu, jak se zlepšit ve snowboardingu, třeba vám přijde vhod nabídka snowboardového campu od všem dobře známé firmy Horsefeathers...

Snowboardové campy pod hlavičkou plzeňské firmy Horsefeathers za sebou mají víc než úspěšnou historii a určitě se i mezi čtenáři Freeride.cz najde dost jezdců, jimž tyto campy pomohly v progresu. Člověk ale těžko může žít jen z historie a tak Horsefeathers přicházejí s dalším ročníkem. Po dlouhých letech, kdy se Horsefeathers snowboard campy konaly ve Francii, se celá akce přesouvá o stovky kilometrů blíže – do rakouského resortu Planai, kde, jak jistě víte, stojí stále oblíbenější Horsefeathers Superpark (více o něm ZDE).

V termínu 5. - 12. února 2011 se vám budou v roli coachů věnovat přední jezdci ze stáje HF jako je Michi Zirngibl, Frankie WoerndlDominik Brunner. Ty navíc doplní i československá trojka Honza Zajíc, Maťa MolnárováTomáš Tuzar. Máte tak příležitost nejenom se se zmíněnými jezdci potkat, ale hlavně od nich pochytit a načerpat co nejvíc skillz a zkušeností. Rovněž pro vás budou připravené testovací prkna od Nitro Snowboards, počítat můžete s videocoachingem a jeden den se vám bude věnovat profesionální fotograf, takže si určitě odvezete pořádnou snowboardovou fotku.

Cena campu je 7750,- a zahrnuje ubytování na sedm nocí (od soboty do soboty), sedmidenní permici, účastnický poplatek, coaching, bezplatné testování prken, pobytovou taxu, veškeré energie a připojení k internetu. Ubytování je zajištěné v Ridershousu Wirhof kousíček od Schladmingu. Celý dům funguje jako riders friendly centrum se společnou kuchyní, společenskou místností, fotbálkem a playstationem. Kempeři budou ubytováni ve čtyř a šestilůžkových pokojích, přičemž stravování si zajišťují sami ve zmíněné společné kuchyni.

Oproti předchozím letům, nevypravují Horsefeathers autobus, ale kempeři si zajišťují dopravu sami. Schladming je ale kousek a navíc si můžete domluvit společnou dopravu buď přes Horsefeathers facebook, nebo přes web GO-shred.com.

Počet míst je omezený na 25, takže neváhejte. Závazné přihlášky, dotazy nebo připomínky zasílejte na email filip@stigma.cz.

Veškeré informace rovněž naleznete na miniwebu Horsefeathers Snowboard Campu 2011.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!