Master Class Camp i letos ve Špindlu

Stejně jako loni, i letos se v březnu ve Špindlerově Mlýně uskuteční snowboardový kemp, který organizuje Martin Černík. Tady najdete veškeré informace.

S českými snowboardovými kempy se opět roztrhl pytel, což je jenom dobře. Dnes tu máme pozvánku na druhý ročník kempu Master Class, který organizuje česká snowboardová legenda Martin Černík a odehraje se ve Špindlerově Mlýně na konci března.

Jarní ježdění je ideální doba naučit se novým kouskům na prkně. Na Master Class vás bude čekat slunce, měkké dopady a k tomu koučing zkušených profíků jako je Martin Černík, Matěj Novák nebo dokonce Švéd Jakob Wilhelmson.

Jestli se chcete naučit skákat, jibbovat, jezdit v rampě nebo jen zdokonalit jízdu a triky na sjezdovce, pak je právě pro vás připraven šestidenní snowboardový kemp Master Class. Jak hlásají organizátoři: "Přijeďte si pro cenné zkušenosti našich nejlepších riderů a spoustu nezapomenutelných zážitků. Za týden uděláš větší progres než za celou sezónu!"

Stejně jako minulý rok se vše bude odehrávat v termínu 20. - 26.března ve Skiareálu Špindlerův Mlýn. Denně pro vás bude snowpark připravovat místní známá shaperská partička Snowparkdesign. Večer budou kromě video coachingu probíhat také workshopy, kde se zájemci dozví informace o profesionálním snowboardingu a bezpečnosti.

Součástí akce budou denní soutěže o věcné ceny od firem Canon nebo Skateshop.cz. Na závěr proběhne freestyle jam session contest a nejprogresivnější jezdec si odveze domů nový snowboard - banán od Mervin Mfc (LIB, GNU nebo Roxy). Celý týden bude všechny doprovázet kameramanfotograf, takže každý účastník dostane video dokument a fotky z akce. Master Class bude zakončen večerní Jägermeister párty s DJ Jorgosem.

Cena za kemp je 8990Kč a zahrnuje 6 nocí ubytování, 6x polopenzi, 5x permanentku, výuku, dárek a párty. Více info a přihlašování najdete na www.master-class.cz.

Report z loňska najdete TADY a video zde:

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!