Odivi Freestyle Campy 2010

Do úterního večera vám vstupujeme s informacemi o dalších z mnoha snb kempů v produkci party z Funstorm & K2 Snowparku na Moravské boudě. Tentokrát se jedná o Odivi Freestyle Kempy, které v tomto snowparku proběhnou ve dvou termínech. Kemp je zaměřen nejen na kluky, ale především na holky. Již nyní je přihlášeno několik sličných žen, které zkrášlí svah v okolí Moravské boudy. Máte se na co těšit. Podrobnosti naleznete níže.

Kdy:
Odivi Freestyle Camp vol.1: 21.2 - 26.2. 2010 (6 dní)
Odivi Freestyle Camp vol.2: 21.3. - 26.3. 2010 (6dní)

Kde:
Snowpark Moravská bouda, Špindlerův Mlýn

Cena: 4 700,-
V ceně je zahrnuto ubytování - 5 x noc, polopenze - 5 x snídaně + večeře, šestidenní permanentka, denní coaching a večerní videocoaging, každodenní upravování parku, fotograf, kameraman, saunička, možnost závodit o hodnotné ceny.

Každý večer se budou vyhlašovat a odměňovat největší pokroky a na závěr kempu proběhne závod určený pouze kemperům o věcné ceny v hodnotě přes 20.000,- Kč.

Celý týden také budou k dispozici snowboardy K2 k testování (5 kompletů). Každý účastník kempu se také muže těšit na dárkový balíček od sponzorů. V tomto případě hlavně na věci od designové značky ODIVI, o které jste mohli číst v nejnovějším čísle časopisu LIME. Odvezte si z kempu zážitky, nové skills a designové hadříky, ve kterých jen tak někoho nepotkáte!!! FUN, FASHION, FREESTYLE.

Coaching:
Každý den se kemperům, na svahu i během večerního videocoachingu, budou věnovat Ondra"Freeman" Svoboda, Boris Čičman, Martin „Scream" Bidlo, Honza „Šmoula" Havlíček, Michal „Migy" Ritter, Honza „Kaňus" Kaňůrek.

Kapacita:
24míst. Kempeři budou vybíráni podle časového pořadí přihlášek. (Kdo dřív přijde, ten dřív bere.)

Snowpark Moravská Bouda:
Park: Park se nachází v nadmořské výšce 1 235m.n.m. V parku o délce 500m bude během kempu několik skoků, z toho dva menší skoky pro ollie a pro campery co teprve začínají skákat (plošina do 3m), dva střední skoky (plošina kolem 5 - 8 m), větší skok (8 - 12m), Corner3x butter box - pokud to sněhové podmínky dovolí. Ve snowparku se také bude nacházet až 14 jibovacích překážek, jako například: 2x Bedna - 6m, Down bedna - 8m, Dawn rail - 8m, 2x kluziště, Stairs set s 21 macatými schody a překážkami po stranách nebo Vlna bedna 9m,...atd. Veškeré překážky parku budou uvedeny v Parks Infu ZDE.

Program:
Každý den proběhne videosession v parku, což bude večer promítáno na projektoru jako videocoaching. Campeři projdou přednáškou o správné údržbě snowboardového vybavení, stavbě a výrobě snowboardu. Dále připravujeme závod pouze pro campery o hodnotné ceny. Každý den bude vyhlášen nejlepší trik a jezdci dne, samozřejmě vše bude ohodnoceno, odměněno a vyhlášeno při večerním videocoachingu. Zajímavostí je také uspořádáni večerní fotosession, na překážkách které si kempeři sami vyberou.

Special:
Přehlídka na sněhu a fashion shooting!

Dále je možnost pro campery večerní ježdění, sauna, starší 18 let - bar, promítání snb videí atd....

Sponzoři:
ODIVI, Jägermeister, K2 Snowboarding, Moravská bouda, Chata Špindler

Podrobnější info společně s přihláškou si vyžádejte na e-​mailu ivaburkertova@seznam.cz.

Ostatní kempy ve Funstorm & K2 Snowparku na Moravské boudě můžete sledovat v našem kalendáři ZDE.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!