Pozvánka na Ladronkafest 2011

Léto se pomalu blíží ke svému konci a i my máme před sebou poslední festival. Freeride.cz stánek objel několik letních festivalů, kde jste měli možnost setkat se s naší FRcrew. Začali jsme v Praze a letos zde i skončíme. V sobotu 17.9. nás čeká zastávka na Ladronkafestu 2011. Co vás čeká a nemine, se dozvíte v následujícím textu od pořadatelů...

Přípravy jubilejního 10. ročníku Ladronkafestu jsou v plném proudu. Do už tak nabitého programu přibývají stále nové a nové aktivity. Také již známe finalisty Soutěže studentských kapel. Největší festival volného času ve střední Evropě se prostě stává den ode dne lepším!

Vypadá to, že letošní Ladronkafest trhne svůj rekord v počtu nabízených sportovních aktivit. Mezi pohybovými aktivitami se představí AGang Funbox (překážky pro extrémní skoky pro kola MTB a BMX), Puma skate tým, SK Boxing Praha, In Motion - parkour, půjčovna longboardů, bruslí, jednokolek nebo breakdance Street Church, centrum stepu a tance - Four Taps, a mnoho dalších. Ovšem také řady workshopů a zábavy se nám rozrůstají. Nově se budou prezentovat například Slohy o.s. (akademie malých architektů), fingerboarding (trikový sport na skatech na prsty) nebo netradiční kola Festka. A mysleli jste si, že bude letos chybět NintendoStar Wars? Nebudou! Nintendo Wii Zone i nejlepší kostýmy Star Wars budou na Ladronkafestu také!

Budete mít také jedinečnou možnost shlédnout vítězné snímky z letošního mezinárodního filmového festivalu mladých tvůrců Fresh Film Fest 2011.

Další velkou novinkou je, že se po lítých bojích na poli Soutěže studentských kapel už dobojovalo. Z rekordního množství přihlášených kapel (do soutěže se přihlásilo přesně 38 nadaných hudebních skupin!) si hlasující fanoušci vybrali celkem pět finalistů, kteří zahrají živě na Ladronkafestu. Budou tak bojovat o možnost nahrání svého alba v profesionálním studiu. S nejvyšším počtem bodů tedy postoupili pop-​punková kapela z Přerova Cookies (3392 bodů), crossover-​funk uslyšíte od jihlavské skupiny Mouchy (3034 bodů), pop-​punk hraje také skupina Náhodnej výbjer z Prahy (2943 bodů), dále postoupili pop-​rockoví Trubadoors ze Zábřehu (2922 bodů) a nakonec i metaloví The Snuff z Prahy (2259 bodů). 

V sobotu 17. září bude prostě v parku Ladronka na Praze 6 veselo. Spousta sportu, umění, zábavy, workshopů, hudby, tance, soutěží o hodnotné ceny, profesionálních exhibicí… to vše a vlastně ještě mnohem a mnohem víc bude na Ladronkafestu 2011. Festival bude také hostit Mistrovství České a Slovenské republiky ve Skittlingu nebo historicky první Mistrovství ČR ve slackline. Večer vystoupí populární pražské kapely Eddie StoilowCartonnage. Celým dnem pak budou provázet vicemistři světa v Team beatboxu NastyEn.dru.

Čeká nás krásné babí léto. Pojďte si ho užít zábavnou a aktivní formou, přijďte společně oslavit 10. výročí konání Ladronkafestu! Zapište si do diáře 17. září, park Ladronka na Praze 6 od 11 do 22 hodin! A s sebou penízky jen na jídlo a pití, protože festival je zadarmo!

Na Ladronkafestu 2011 budete také moct navštívit náš Freeride.cz stánek, kde jako na všech předešlých festivalech proběhne Chuck Buddies Contest, budete mít možnost vyhrát sluchátka Philips O´Neill nebo si vzít samolepky pro náš Freeride.cz Sticker Contest. Rozhodně nebudou chybět ani Freeride.cz mikinytrika. Určitě se zastavte, těšíme se na vás. 

Veškeré informace, program, anotace k aktivitám, soutěže, novinky a fotky najdete na oficiálních stránkách festivalu: www.ladronkafest.cz

Termín: 17. 9. 2011 od 11:00 do 22:00
Místo: park Ladronka, Praha 6
Web: www.ladronkafest.cz
Pořadatel: Městská část Praha 6

Co vás čeká na letošním ročníku se můžete podívat i ve videoupoutávce. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!