Snow-Trip - Livigno 2016

Do redakce nám dorazila informace o chystaném druhém ročníku zimního projektu Snow-Trip Livigno. V březnu 2016 máte možnost vyrazit do Itálie na jedny z nejlepších evropských svahů a zažít nejen pohodu místního střediska, neskutečné freeridové svahy, kilometry sjezdovek, ale i chystaný heliboarding a heliskiing. Podrobné informace najdete v následujícím textu.

Pro všechny milovníky dlouhých sjezdovek, prašanu, freeridu, snowparku a bohaté zábavy v průběhu dne, večera i noci, pořádá Surf-trip.cz už druhý ročník zimního projektu s názvem Snow-​Trip Livigno, a to v polovině března 2016 (12.3.-19.3.2016).

Jako třešničku na dortu (nebo italské presso po dobrém obědě) vám v rámci pobytu nabízíme nejlevnější, nejbezpečnější a z celých evropských Alp nejdostupnější heliboarding a heliskiing. Takový zážitek by si nikdo, kdo miluje jízdu v prašanu, neměl nechat ujít! 

Livigno je jedno z absolutně nejlepších lyžařských středisek Evropy s úctyhodnými 115km sjezdovek. Nachází se mezi italským Národním parkem StelvioŠvýcarským národním parkem.

Do Livigna jedeme proto, že kromě bezcelní zóny, nezaměnitelné italské kuchyně a kvalitního ubytování nabízí i extrémně široké možnosti volného terénu ve výborné kvalitě a od loňského roku i nově specializovanou freeride zónu. Nadmořská výška od 1816 do 2950m.n.m. zaručuje skvělé sněhové podmínky. 

V rámci snow tripu do Livigna vám nabízíme i pohodlnou dopravu, asistenci zkušených jezdců a kvalitní ubytování v centru města, kousek od stanice hlavních lanovek a se zastávkou ski busu přímo před domem. Na Snow-​Trip Livigno se můžete přihlásit na www.snow-trip.cz.

Plán heliboardingu a heliskiingu sestavíme až týden před odjezdem na základě předpovědi počasí a sněhových podmínek. Feel the Alps! 

Těšíme se na vás!
Snow-Trip.cz crew
www.snow-trip.cz
crew@surf-trip.cz

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!