Freeride.cz Just Ride! - Horní Mísečky

Chcete si zajezdit v dobře upraveném snowparku, neřešit žádný contest, nechat si nafotit fotky a natočit záběry od profi fotografů a kameramanů, půjčit si zdarma nejnovější výbavů různých snb firem, potkat spoustu kamarádů, něco se přiučit a večer zažít super mejdan? Pak je přesně pro vás zbrusu nová série akcí s názvem Freeride.cz Just Ride!, kterou vám přináší Freeride.cz ve spolupráci s firmou Nokia. Vše startuje už tuto sobotu na Mísečkách!

Internetový portál Freeride.cz, konkrétně jeho snowboardingová sekce, v letošní sezóně organizuje ve spolupráci s firmou Nokia řadu šesti akcí s názvem “Freeride.cz Just Ride!”. Bude se jednat o sérii “happeningů”, které se uskuteční v různých zimních střediscích na českých horách. Základním bodem programu nebude závod, ale jen “volné ježdění” v kvalitně připravených snowparcích. Účelem je zajistit super podmínky především pro nesponzorované jezdce, narozdíl od klasických závodů, kdy si “obyčejný” člověk moc nezajezdí. První zastávka se odehraje ve Vehicle snowparku Horní Mísečky už tuto sobotu 16. ledna!

Všichni “amatérští” snowboardisté a snowboardistky si budou moci nechat od dvou profi fotografů Freeride.cz nafotit akční fotky na překážkách a natočit si od kameramana videozáběry, které pak budou ke stažení /​ streamování na Freeride.cz. Ve snowparku na vás bude čekat stanové městečko se stánky Freeride.cz a především snowboardových partnerů, kteří zde budou mít možnost tzv. “demo testu”, neboli zapůjčování snowboardové výbavy. Na Mísečkách si tak budete moci půjčit hardware Burton, Ride, Bataleon, DC, LIB Technologies, GNU, Roxy, Forum, Drake, NitroSP United. Budete moci zkoušet a porovnávat co hrdlo a především nohy ráčí! Snowpark nebo alespoň jeho spodní část bude ozvučena a po celý den vám bude hrát DJ Jimmi. Kromě demo stánků budete moct využít služeb tzv. “Swis-Shop.cz snowboardové kliniky”, kde vás naučí jak správně navoskovat prkno nebo jak nejlépe nabrousit hrany. 

Další podstatnou náplní akce je tzv. Nokia Xtour, která dorazí na všechny akce Freeride.cz Just Ride! Jezdci Nokia Teamu vás budou samozřejmě zdarma učit jak na freestylové triky. K dispozici vám budou “coachové” Roman Kuřil, Ondra Bauer, David Čonka, Štěpán Rokos, Klára Suchanová, Darek MacháněPepé Samek. Více info sledujte na www.xnasob.cz.

Nebyla by to pořádná snb akce bez pořádného mejdanu, který se vždy odehraje v režii Jägermeisteru. Po Mísečkách se všichni večer nesejdeme nikde jinde než na legendárním mistě - Dolská dole ve Špindlu, kde pro vás budou k tanci, poslechu a zábavě hrát DJs JorgosRawal. Jägermeister s Red Bullem poteče proudem (drink za 75Kč), samotný drink Jägeru za krásných 30Kč.

Tákže si to pěkně shrňme:

Datum: sobota 16. ledna 2010 (cca 9.00 - 16.00)
Název: Freeride.cz Just Ride!
Hlavní organizátor: Freeride.cz
Hlavní partner: Nokia
Mediální partneři: Free magazine, Radio 1
Partner a organizátor afterparty: Jägermeister
Partneři: Swis-Shop.cz, Red Bull
Demo partneři: Nitro, Burton, Bataleon, Ride, Forum, Mervin (LIB Technologies, GNU, Roxy), DC, SP UnitedOdkaz na reklamní spot, běžící na Radiu 1

Všechny termíny série Freeride.cz Just Ride!:

Horní Mísečky - 16. ledna 2010
Rejdice - 23. ledna 2010
Deštné v Orlických horách - 30. ledna 2010
Dolní Morava - 6. února 2010
Lipno - Kramolín - 13. února 2010
Boží Dar - Neklid - 20. února 2010
Olešnice v Orlických horách - 27. února (Freeride.cz Karneval)

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!