Výběr: Nejlepší videoparty minulé zimy

Natočení super profilu je už pěknou řádku let snad tím nejlepším čeho může jezdec za svou sezónu dosáhnout. Vzhledem k tomu, že dnes už je většina videí online, vám můžeme nabídnout výběr toho nejlepšího dle hlasů naší FRedakce.

Postup byl zcela jednoduchý, každý jsme jako rozhodčí bodovali v rozmezí 1-​100 a pořadí se pak určilo na základě nejvyššího součtu bodů daného jezdce... Hodnocení bylo u každého jiné a naprosto subjektivní a počítal se styl, úroveň triků i celkové zpracování videa.

Jako poznámku k úvodu s dovolíme ještě říct, že někteří jezdci se nedostali do našeho užšího výběru, protože jejich part nebyl plnohodnotný (rozuměj v délce celé písničky). Do pořadí tedy nepromluvili např. Gigi Rüf nebo Nico Müller. Někteří part nenatočili vůbec, nebo si ho schovali až na letošek (Moore, Rice, Landvik...).

Vezmeme to pěkně od konce, přidáváme i link na video, kde to jde. Famfáraáá... aaáá "Nejlepší videoparty minulého roku podle FRedakce" byly následující:

13.místo - Gjermund Braaten - Don't Panic part
12.místo - Jake Blauvelt - NowHere part (není link)
11.místo - Bode Merill - NowHere part
10.místo - Eero Ettala - Eurogap 3 (jenom full movie)
9.místo - Dan Brisse - NowHere part
8.místo - John Jackson - F*** It! doublepart
7.místo - Dylan Thompson - The Arena part
6.místo - Torstein Horgmo - The Storming part

5. Mark Sollors - In Color (remix part)
Pátou příčku našeho hodnocení si získal tenhle mladý Kanaďan s knírem - Mark v nejlepším stylu zvládl všechno od bc kickerů až po streetové lámačky a tenhle flek mu rozhodně patří právem..

4. Joe Sexton - Cheers part
Závěrečný part videa od People Creative si mezi hvězdami jako Walker, Jones, Heiskiari apod. zasloužil tenhle pohodový zabiják z americké Minesoty. Určitě víte proč...

3. Keegan Valaika - In Color part
Keeganův profil začíná v Praze, což ovšem není hlavní důvod proč se nám líbí. Tenhle styl je velmi těžko popsatelný, za to se na něj velmi dobře kouká... jedinečnost!

2. Halldór Hellgason - Hooked part
Blonďatý kluk z islandského konce světa loni vystřihl party hned u dvou velkých produkcí a tohle je ten lepší z nich, více není třeba dodávat... boom!

1. Scott Stevens - Right Brain double-​part
Dámy a pánové, tohle je náš vítěz! Ačkoliv méně nápadný, než většina výše zmíněných, tenhle zabiják z Think Thank Party nás každý rok sestřelí neskutečným mixem zábavy, originality a nadšení. Kreativita je prostě na prvním místě a my gratuljeme Scottymu k zaslouženému prvnímu fleku. Jeho part je lepší tečka za tímhle článkem než jakákoliv slova... Klobouk dolů!

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!