Maximal Animal Snowkemp 2016

Snowkemp Maximal Animal Klínovec 2016 je již minulostí a my vám tu přinášíme report, který vám přiblíží celý průběh. Přidáváme i dárek od Maximal Animal v podání fotografií a videa.

Ještě, než se dostaneme přímo k akci, zmíníme, že veškeré přípravy proběhly dle plánu, o akci jste se mohli dozvědět na našich facebookových kanálech a inzerci nebo vidět plakáty po městě. Dále jste se mohli o akci podrobně dočíst v médiích o lyžích a snowboardech jako je Freeride.cz nebo wakeboardový portál Wakemag.net. Za včasu vytvořené události byly sledované, protože zde od začátku roku pravidelně přibývaly aktuální informace o kempu a všem kolem něj.

Ti co se obávali, že v termínu kempu (3.-10.4.2016) nebude sníh, se obávali zbytečně, protože my jsme Maximal Animal a své sliby plníme. Ti co nám věřili, zažili úžasný týden plný snowboardingu, sportu, tréninku, závodů, her, aktivit, focení, natáčení, opalování, grilování, koupání, emocí, zážitků, přírody, nových přátelství a odnesli si honosné dary od sponzorů: Maximal Animal, Familia M.A., Monster Energy, Wakemag, Wakeshop, Snowbitch, Capita, Union Skiareál Klínovec. To byl Snowkemp s Maximal Animal.

Pojďme se tedy dozvědět něco víc o Snowkempu s Maximal Animal. Maximal Animal partu zná už skoro každý, ale pro ty co se o nás dozvěděli právě teď. Jsme parta, která je na scéně extrémních sportů 7 let, dostali jsme se do podvědomí svojí originalitou, přátelstvím a láskou. Následovalo focení, závody, sponzoring, cestování, poté pořádání akcí, správa sportovišť a v dnešní době se nejvíce věnujeme vám, široké veřejnosti jakoj e například Maximal Animal Škola nebo Maximal Animal Akademie. Vše o Maximal Animal najdeš na webu www.maximalanimal.cz.

Ač toho máme hodně za sebou, toto byl první zimní kemp, který jsme pořádali sami za sebe. Absolvovali jsme spousty akcí, všechny byly super, ale co se týká kempů, něco nám tu chybělo. Proto jsme se rozhodli uspořádat 1. Snowkemp s Maximal Animal na Klínovci a to co nám chybělo, to se dozvíte na našem dalším kempu... Neee, dobře, něco málo vám prozradíme i zde.

Snowkemp je hlavně zaměřený na snowboarding, lyže a hory, ale i na zážitky z celé akce. Naším cílem je, abyste odjížděli domů naplněný emocemi, vyprávěli o tom svým blízkým a byli unešeni, co jste všechno prožili. Kemp je hlavně o vás, o vaší spokojenosti, i když jste obdrželi podrobný program celé akce na každý den, mohli jste si ho formovat dle sebe. Pokud jste ale nechtěli, nenechali jsme vás vydechnout. Hned od rána, až do vašeho usnutí, jste měli stále co dělat. Toto vše zvládnout vám pomohla energie od Monster Energy. Originální program pečlivě vytvořil Maximal Animal tým, který se o vás po celou dobu staral i trénoval, jmenovitě pak Honza Vorlík (Vorlo Negro), Pavel Jančata (Lapel Laplovič), Ondra Kovář (Sukutr) a Matouš Karlík (Fatuš).

Chtěli bychom vyhoupnout kuriozity týdne, kdy kempeři měli krásné ubytování, s krby, společenskými místnostmi, velkou zahradou a výhledem na celý Skiareál Klínovec. Být na horách koncem zimy, obrovské plus, krásné počasí, teplo a kopec převážně jenom pro sebe. Speciální snowpark postaven pro kempery, přístupný i veřejnosti. Test centrum od firmy Snowbitch (Capita, Union). A největší snowboardový zážitek, večerní lyžovačka s osvětleným snowparkem do 22h, úlet. Dva 6tiletí dáblové - AničkaSam, kteří dělali radost všem okolo sebe, velmi šikovní a ještě o nich hodně uslyšíte. Klement - 49 let, velký respekt, uznání, jezdil všechny skoky a bedýnky.

Závěrem tě ještě zveme na přicházející letní sezónu, která je náhradou za zimu v podání wakeboardingu. Zde jsme pro tebe připravili MČR, wakekempy, wake závody, wake pohodu... Na vše se můžeš zeptat nás, nebo přímo na Wakemag.net. Zde najdeš vše o wakeboardingu nejenom v ČR. Na Wakeshop.cz zase najdeš veškeré věci k wakeboardingu.

Děkujeme všem kemperům za to, že za námi dorazili a všichni jsme si Snowkemp s Maximal Animal užili jako jeden tým, jedna velká rodina. Nekteří se teprve naučili jezdit na snowboardu a pro většinu kemperů byla návštěva snowparku tou první. Všichni jste byli opravdu šikovní a úžasní.

A ano další ročník bude, předběžný plán je (2.4.-9.4.2017), od září očekávejte první pozvánky a informace o Snowkempu s Maximal Animal na Klínovci 2017 Vol.2.

Na TOMTO ODKAZU navíc najdeš bonusovou fotogalerii, kde má každý kemper  pět fotek navíc.

Další poděkování patří:
Skiareálu Klínovec za pomoc a podporu. Chatě Apolena za nádherné ubytování a vstřícnost. Familia M.A. za vše, Pinkki Production za skvělé video, Sosy Sokol za parádní fotky. Johance Tomanové za "vychovatelské" schopnosti a sponzorům za honosné dary - Snowbitch, Capita, Union, Monster Energy, Wakeshop.cz, Wakenet.net.

Čaute, zdraví vás celá Maximal Animal crew.

Text: Vorlo Negro
Video: Pinkki Production
Foto: Sosy Sokol

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!