Opening Fun Parku Herlíkovice 2011

Předminulý víkend bylo na českých horách azúro snad všude. Ne jinak tomu bylo i v Herlíkovicích, kde se v místním Fun Parku konal Opening a my vám přinášíme mini report z této akce.

V sobotu 29.1.2011 byl oficiálně otevřen Fun Park Herlíkovice. Už při brzkém probuzení a pohledu z okna na kopec bylo jasné, že tento den bude exkluzivní. Svítíčko slunilo, azúro nad hlavou a tak se od desáté hodiny začínal plnit kopec ridery všelijakých barev a štamgastů Rondo Baru.

Trošku si přiblížíme Set up snowparku pro letošní zimu a ten je letos následující: 5m street rail, poté 6m rovná bedna, 6m rainbow, pak následuje platforma s 8m speed bednou8m street railem. Následuje skok s 3m tablem. Ještě stranou mimo tuto lajnu je 6m bedna pro začátečníky pod Rondem. A teď už k samotnému programu openingu.

Začátek Jamu byl ohlášen na dvanáctou hodinu, do té doby riders brousily bednu a street rail na zahřátí. Ostatní se také řádně osvěžovali drinky na zahřátí, podporovány hojně Jägerem a plnily žaludky masem z grilu.

Po poledni se začalo jamovat, každý zúčastněný dostal tričko jako zápisné, aby nejel domů s prázdnou. Na street railu se bylo rozhodně na co koukat, všichni měly pět pokusů, aby předvedly svůj um. A také to zabíjely na všechny strany a všechno možné co se dá na železe ukout za tríčky. Jak už tomu bývá zvykem, nejsnadnější hodnocení je riders to riders a tak se kluci ohodnotili sami mezi sebou a dostali věcné ceny od Growshop.cz, Electric, Dickies, Dakine, Red BullJägermeisteru. Nesmíme opomenout velké díky patřící organizátorům RikimuJamallovi, bez jejich několikaleté snahy stále organizovat takovéto akce ve snowparku a všem co pomáhali snowpark vybudovat a starají se o něj.

Večer už se odehrála klasická snowboardová pijatika by sponzor After party JägermeisterRondo Baru, jež byla podpořena celodenním popíjením na svahu. Takže si každý dokáže představit, jak to vypadalo. Naštěstí nikdo nikde po cestě nehodil chill out v pangejtu a neumrz a všichni se probudili doma v teplém kutlochu.

Závěrem zbývá poděkováním všem sponzorům akce a to Ski Areálu Herlíkovice, Snowhill, Growshop.cz, Electric, DaKine, Dickies, Red Bull a Jägermeister.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!