Vyhlášení Ride Public Gallery - květen 2009

Asi si trochu klepete na čelo, že v září vyhlašujeme květnové kolo naší foto/video soutěže Ride Public Gallery. My si sypeme hromady popele na hlavu, ale letní parné počasí nějak způsobilo, že jsme se k vyhodnocení květnového kola dříve nedostali. Moc se omlouváme a vše teď napravujeme!

Hned na začátek bychom chtěli celkově vyjádřit omluvu za časté zdržování výsledků Ride Public Gallery, způsobené poměrně komplikovaným systémem hodnocení (čtenáři + porota). Rádi bychom také vyvolali diskusi o tom, co se vám na stávající PG líbí, co ne, co byste změnili...atd. Prostě pište svoje náměty, návrhy, připomínky. Další sezóna Ride Public Gallery začne zase později na podzim, o všem vás budeme včas informovat.

Nyní už ale výsledky onoho pozapomenutého květnového kola:

1.místo: Milan „CHACKER“ Zuščák (snowboard Ride Solace 154cm)
2.místo: lukas „Lukashek“ kuhn (snowboard Ride Ruckus 146cm)
3.místo: Tomas „Thomasore“ Nemec (mikina Ride Stripe Full Zip)

1.místo: Filip „filip_​orava“ Hrkel (snowboard Ride Control 158cm)

2.místo: Jiri „GOrgi Lachtan“ Malis (vázání Ride Contraband DFC Day-​Glow Teal 7-9)

3.místo: Jakub „Kroula“ Kroulík (boardbag Ride Sanitarium Olive)

Všem výhercům gratulujeme, jejich výhry budou zaslány na adresy, které mají vyplněné u svých profilů. Opakujeme, že CENY NELZE VYMĚNIT ZA JINÉ VELIKOSTI NEBO JINÉ PRODUKTY.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!