Vyhrajte prkno a další ceny od Rome Snowboards!

Po nějaké době tu máme další soutěž a rovnou budete mít šanci vyhrát snowboard! Česká distribuce Rome Snowboards věnovala do soutěže prkno Rome Garage Rocker 152 a dále triko a kšiltovku. Tak pojďte na to!

Rome Snowboards se specializují na výrobu toho nejlepšího snowboardového vybavení, které lze na trhu sehnat. Rome SDS nabízí desky v mnoha různých prohnutích, profilech a na všechny typy
snowboardingu - od měkkých jibbovacích desek po freeride splitboardy. Velká kolekce prken je samozřejmě doplněna také širokou škálou vázání z odlehčených materiálů s unikátními Rome strapy. Vázání Rome mají velkou styčnou plochu s deskou pro co nejintenzivnější přenos síly, která je navíc u vyšších modelů nastavitelná díky technologii V-​ROD baseplate. Rome však není jen o snowboardovém hardwaru, nýbrž i o funkčním a praktickém oblečení a doplňcích. A právě teď máte šanci některý ze skvělých produktů Rome SDS vyhrát i vy!

1.místo: Pánský snowboard Rome Garage Rocker 152 (MOC: 8.000Kč)
Pánský snowboard, ideální pro jibbing ve Freepop rocker prohnutí a twintip tvaru s mnoha top technologiemi jako zesílení Flex funkce pomocí Bambooster tyče, vylepšená rotační schopnost díky V stringer plátům ze skelných vláken nebo dvojitý rádius QuickRip Sidecut pro různé chování při různých rychlostech.

2.místo: Pánské triko Rome Spray Em Black XL (MOC: 880Kč)
Pánské triko ve standardním širším střihu Rome ze 100% bavlny s originálním potiskem na hrudi „Spray Skiers“.

3.místo: Kšiltovka Rome Forged snapback (MOC: 690Kč)
Slušivá kšiltovka ze 100% bavlny v 5-​ti panelovém střihu, jejíž obvod se dá nastavit díky zadnímu snapback pásku, je dozdobena koženkovým štítkem Rome na čele.

A co vám stačí k tomu, abyste vyhráli? Jednoduše odpovězte na jednu lehkou soutěžní otázku a pokud bude vaše odpověď správná, dostanete se do slosování o výše uvedené ceny. Pak už jen stačí trochu toho štěstíčka a obdaruje vás Rome!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!