WeSC Party Trick - Finále 1. kola (listopad)

Jistě jste zaznamenali žlutou ikonu v našem menu, která hlásí novou soutěž. Ta probíhá na stránkách Freeride.cz ve spolupráci se značkou WeSC. Dnes si představíme první čtyři finálová videa z listopadového kola.

Ještě než vám představíme finálové kousky, připomeneme si o co tady vlastně běží.

WeSC je street-​fashion značka a jako taková patří do ulic, barů a klubů. Všichni jezdíme a skoro všichni se po ježdění rádi bavíme, ať už střízliví nebo ne. Ve snow/​sk8/​surf videích nás vždycky hrozně baví sekce, kde rideři řádí v hotelových pokojích a v ulicích měst. Proto jsme vyhlasili soutěž o nejlepší PARTY TRIKY, tedy zhovadilosti, kterými bavíme sebe i svoje kamarády. Každý máte v mobilu, kameře nebo foťáku nějaké PARTY TRIKY, tak pokud se nebojíte o ně podělit, pak právě tyhle videa chceme vidět a vy za ně můžete vyhrát parádní WeSC ceny!

Co je to WeSC Party Trick?
WeSC chce vidět, jak se bavíte po ježdění. Natočte a pošlete nám vaše nejlepší Party Triky. Každý měsíc vyhrávají nejlepší tři videa WeSC produkty v hodnotě 10.000Kč! Maximální délka jednoho videa je 30 sekund, počet přidaných videí na jednu osobu není omezen. Výherce listopadového kola zveřejníme 10.12.2012.

Teď si už ale představíme finálové kousky za měsíc listopad. Porota (WeSC + Freeride.cz) pro vás vybrala čtyři nejlepší videa přidaná za měsíc listopad a teď je na vás, kdo vyhraje a kdo si odnese bramborovou medaili.

Dejte "LIKE" svým favoritům, jejich počet pak rozhodne o konečném pořadí a ocenění party-​trick-​makerů. Hlasovat můžete ode dneška 5.12.2012 do neděle 9.12.2012 (24:00) na TOMTO ODKAZU.

Soutěžní video č.1

Soutěžní video č.2

Soutěžní video č.3

Soutěžní video č.4

Pro ty z vás, kteří se chtějí zapojit do dalších kol je zde návod, jak vložit právě ten váš kousek. ak přidat video?

Video, které může mít maximálně 30 sekund, nahrajte na web www.uschovna.cz. Je to velice snadné. Na této adrese vyberete soubor, který chcete nahrát, zadáte váš email a do emailu příjemců napište wescpartytrick@freeride.cz. Můžete nám poslat i vzkaz :) Potom jděte do sekce WeSC Party Trick přímo tady na Freeride.cz (buď přímo na odkaz wescpartytrick.freeride.cz nebo přes hlavní menu nahoře). Klikněte na "Přidat vlastní video" a do políček vpravo vyplňte své jméno nebo nickname, email, název videaodkaz pro stažení z úschovna.cz (označený jako "Odkaz na zásilku"). Potvrďte, že souhlasíte s podmínkami soutěže a klikněte na "Přidat video". My (Freeride.czWeSC) pak video zkontrolujeme a do jednoho pracovního dne ho, pokud nebude v rozporu s podmínkami, zveřejníme na webu.

Veškeré informace o WeSC Party Tricku naleznete v tomto propagačním článku a přímo v sekci WeSC Party Trick.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...