DC Snowboarding - Sympatex Collection 2018

Sháníte oblečení, které vám zaručí skvělou nepromokavost, odolnost vůči větru a funkční prodyšnost? DC Snowboarding přichází s novou kolekcí oblečení s membránou Sympatex. Tuto technologii si představíme v následujícím článku.

DC Snowboarding představuje novou kolekci ve spolupráci s nejmodernější technologií Sympatex®. Jedná se o doposud nejlepší outwear kolekci, která byla vyvinuta tak, aby splňovala ty nejnáročnější požadavky, optimální výkon, ochranu a komfort i v těch nejhorších povětrnostních podmínkách. 

Membrána Sympatex kombinuje nejmodernější technologie, 100% nepromokavost, větru odolnost a aktivovatelnou prodyšnost, která zajišťuje všestrannost v jakýchkoliv podmínkách. Membrána se stává prodyšnější, jakmile teplota těla stoupá a umožňuje rozptylování vlhkosti při zachování absolutní nepromokavosti. Kromě všech těchto výkonnostních vlastností je membrána Sympatex 100% recyklovatelná.

DC Sympatex Collection posouvá level snowboardového oblečení, zahrnuje bundu Command 30K a kalhoty Nomad 30K. Membránu Sympatex však také naleznete v kolekci DC SPT, kde dosahuje nepromokavosti 45K.

Sympatex Collection 2018 najdete jak na oficiálních stránkách značky www.dcshoes.com/snow tak v přehledu vybavení FREERIDE.CZ BUYER´S GUIDE 2018.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!