Kolekce vázání Bent Metal se vrací

Jste zvědaví, co si pro vás na sezónu 2016/2017 připravují pánové z Mervin Manufacturing? Příznivci značky snowboardového vázání Bent Metal se dočkali znovuzrození značky a mohou se těšit na tři nové modely. Jak vypadají, co umí a kdy se objeví na pultech obchodů, se dozvíš na dalších řádcích.

Legendární výrobce snowboardového vázání Bent Metal se vrací na trh se zcela novým konceptem vázání. Tak jak jste znali tuto značku, jí už neuvidíte. Nové tři modely jsou napěchované nejlepšími technologiemi a novým designem, na kterém se podílel i Jamie Lynn. Mervin Manufacturing, který má pod sebou snowboardové velikány Lib TechnologiesGNU, posiluje svou pozici a opět doplňuje své portfolio o oblíbený Bent Metal.

Příští rok se můžete těšit na tři nové modely. V nabídce se objeví model Logic, který bude měkčí s medium/​soft flexem, dále pak model Transfer s medium flexem a poslední, třetí model, nese název Solution s karbonovými vlákny a pevnějším firm flexem. Designéři na těchto nových vázáních pracovali dva roky a nyní se konečně dostavil očekávaný výsledek. Jednoduchý design, pevná platforma, revoluční nastavení náklonu patky, nové hliníkové ráčny, patentovaný výměnný nášlap, který díky svému složení ideálně odpružuje platformu, nový tvar a funkčnost strapů a plno dalších osvědčených parametrů. To je nový Bent Metal.

Nová vázání od Bent Metal můžete nyní vidět na prknech těchto pánů - Jamie Lynn, Eric Jackson, Mark Landvik, Ted Borland, Jason Robinson, Frederik Kalbermatten, Brandon ReisJesse Burtner.

Novinku od Bent Metal očekávejte na pultech vašich oblíbených obchodů v příští sezóně za ceny od 6.500 do 10.000Kč. Aktuální novinky sledujte na oficiálních stránkách www.bentmetal.com a na facebookovém profilu, kde najdete plno nových fotografií. 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!