ThirtyTwo je zpět na českém trhu

Snowboardový fanoušek značku ThirtyTwo rozhodně zná a jelikož tato značka poslední roky na českém trhu chyběla, jsme moc rádi, že je zpět a vy se tak můžete nejen podívat na letošní novinky, ale také si je pořídit. Zde je přehled těch nejzajímavějších kousků pro sezónu 2016/2017.

ThirtyTwo hlásí návrat na trh. Po několikaleté pauze naleznete boty 32 opět v obchodech v ČR. Pro ty, kterým značka 32 nic neříká, pár dat. Tato značka snowboardových bot byla založena v roce 1996 firmou Sole tech. Sole tech. není žádnou korporací, ale skate firmou stále vlastněnou zakladatelem Pierre Andre Senizergues. Dalšími značkami v jejím portfoliu jsou Etnies, Emerica, éSAltamont.

Na vývoji bot 32 ve velké míře pracuje team riderů, kteří nenavrhují pouze barevné kombinace. 32 je průkopníkem v použití thermo vložek, které se tvarují podle nohou jezdce. Jako první použili také ultralehké podrážky z STI Evolution Foam. ThirtyTwo je prostě ve světě snowboardingu pojem.

Výběr nejoblíbenějších modelů 32 pro sezonu 2016/​17:

Focus Boa - nejlepší boty v nabídce s dvojitým utahování Boa. Vnitřní vložka LEVEL 3 je tepelně tvarovatelná. Dvojí hustota pěny zaručí dokonalou oporu na potřebných místech. Externí vnitřní šněrování vám dokonale stáhne nohu. Vnější Boa Heel Support dokonale zajistí patu na svém místě. Díky své tuhosti je tato bota určena zkušeným jezdcům.

TM-​Two - u tohoto modelu znamená TM v názvu TEAM. Ano tato bota je nejoblíbenější u team riderů. Vnitřní vložka LEVEL 3 je tepelně tvarovatelná. Dvojí hustota pěny zaručí dokonalou oporu na potřebných místech. V podrážce naleznete Systém G2 Gel, díky kterému budete dopadat jak do peřinky.

Lashed Boa - bestseller v novém kabátě. Bota Lashed je pověstná svojí nízkou váhou a perfektním střihem, který padne snad každému. Středně tvrdá bota je velmi pohodlná, ale zároveň poskytuje dostatečnou oporu. Váhou se blíží Lashed běžné obuvi, takže až se po ježdění přezujete, nepocítíte žádný rozdíl.

Na dalších obrázcích naleznete další modely, které by vás z letošní kolekce ThirtyTwo mohly zaujmout. Přesné parametry všech dostupných bot značky pak najdete v přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2017.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!