Butters aneb "máslování" by K2 team

Léto je sice v plném proudu, ale my jsme si vědomi toho, že spousta z vás utíká i v teplých dnech za snowboardingem na ledovce. A právě tam můžete vylepšit svoje skills v činnosti, která se dá provozovat opravdu všude. Díky K2 teamu a Sentralovi si ukážeme jak na tzv. máslování aneb buttery na sjezdovce a následně na boxech.

Ve spolupráci s K2 SnowboardingSUB Industries tu je další, letos už šestý trick tip, natočený a sestříhaný Zdeňkem Sopůškem aka Sentralem. Buttering neboli tzv. máslování může být nejenom hodně zábavným zpestřením jízdy po sjezdovce, ale také dobrou průpravou pro komba na boxech a railech. Český K2 team v čele s učitelem Ondrou Bauerem vám ukáže jak na to. Připomínáme jen, že všechny K2 trick tipy ještě jednou shrneme na podzim, kdy se přeci jen na hory bude z vás chystat víc lidí než teď na ledovce ;-)

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!