Burton Presents - Mikey Rencz a Jussi Oksanen

Další webová série, která nás čeká je v produkci značky Burton Snowboards. Ti se letos rozhodli prezentovat svůj team a produkty ne formou jednoho filmu, ale několika party nesoucí název Burton Presents. V první části se podíváme za dvojicí Mikey Rencz a Jussi Oksanen.

Mega teaser k celé sérii Burton Presents jste již měli možnost vidět. Pokud ne, tak se k němu určitě vraťte na TOMTO ODKAZU. Čeká nás první liga světového snowboardingu a hned v úvodu nasadí laťku hodně vysoko. Hlavní postavy "jedničky" jsou Mikey RenczJussi Oksanen. Jejich prášení a backcountry spoty vám zůstanou v hlavě hodně dlouho. Pohodlně se usaďte a dejte PLAY... 

Zde je rozpis jednotlivých partů a data, kdy je můžete vidět online:
16.9. – Mikey Rencz a Jussi Oksanen
30.9. – Jeremy Jones a Mikkel Bang
14.10. – Mark McMorris
28.10. – Mark Sollors a Alek Oestreng
11.11. – Danny Davis Peace Park
18.11. – Kimmy Fasani
25.11. – Zak Hale a Ethan Deiss
2.12. – Kelly Clark, Enni Rukajärvi a Chloe Kim

Stay tuned...

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!