BYND x MDLS - The Movie

Období podzimu je parádní v tom, že se všichni těšíme na sníh a na blížící se zimu. Čekání si krátíme sledováním videí, a to jak těch se starším datem vydání, tak těch úplně nových. Do druhé skupiny dnes zařazujeme i novinku od dvojice Kevin Backström a Tor Lunström. Jejich oblíbená série BYND x MDLS (Beyond Medals) letos vrcholí filmem The Movie.

Webový projekt BYND x MDLS je jednou z nejsledovanějších snowboardových sérií posledních let. Nerozlučná dvojka Kevin BackströmTor Lunström to mají hozené trochu někam jinam a možná i proto to lidi tak baví. Na kvalitu snowboardingu, který v BYND x MDLS vidíme ale nesmíme v žádném případě zapomenout. Všichni zúčastnění jezdci patří do světové špičky a vidět je snowboardovat je úžasný zážitek. 

Dnes vám přinášíme vrchol minuloročního snažení, kterým je krátký film The Movie. Pozorný fanoušek BYND x MDLS uvidí stejné záběry jaké viděl v jednotlivých epizodách, ale střih dává tomuto kousku opět další rozměr. Pokud jste nestihli pražskou premiéru BYND x MDLS - The Movie, která proběhla minulý pátek v pražském klubu P.M. nebo jste na místě byli v opojení Jacka Danielse, nyní máte možnost tento film shlédnout v pohodlí svých domovů. 

Užíjte si BYND x MDLS - The Movie a těště se na další sezónu tohoto originálního projektu. 

Riders: Kevin Backström, Tor Lundström, Brendan Gerard, David Djite, DBK, Max Buri

Lokality: Chile, Rakousko, Švýcarsko, Itálie, Rusko, Francie, Island 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!