Full Party - Full movie by Fat & Furious

Bratrská dvojice Abbe a Theo Hjellströmovi svou sérií Fat & Furious oslovují celý svět a my jsme rádi, že jejich tvorbu můžeme vystavovat také. Dnes to ale nebude jen nějaká krátká epizoda, je tu totiž jejich celé movie Full Party.

Sedmnácti minutová stopáž je tak akorát na to, aby si člověk užil kreativní snowboarding, který vzniká v hlavách těchto dvou Švédů a zanechalo to v něm kladné vzpomínky na super zážitek. Přispívá k tomu i kvalitní výběr lokalit a především pak nápady týhle dvojky. Nám se hodně líbí i to, co na spotech vytváří a jak se u toho společně baví. Dva jezdci v jednom záběru pak na streetu tak často nevidíme, v podání Abbea a Thea je to ale absolutně přirozené a zábavné. Prostě tenhle film doporučujeme všema deseti a těšíme se na další tvorbu dua Fat & Furious.

Produkce: Abbe Theo Hjellström, No Budget Production
Kamera a edit: No Budget Production
Riders: Abbe Theo Hjellström + speciální hosté Niklas MattsonNils Arvidsson

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!