Gutta - Full movie

Sever je plnej nejen světoznámých jmen, ale i punkových partiček podobných té, kterou si představíme dnes. Ve filmu Gutta se podíváme na několik norských snowparků a podíváme se, jak to klukům jde.

Pro nás ne příliš známá norská jména, ale když jde o zábavný snowboarding, tak jdou jména bokem a důležitý je výsledek. Ten se tady rozhodně povedl a ve filmu Gutta (z norského překladu Kluci) se tak vydáme do středisek Gråkallparken, Trondheim, Middsagsåsen Skicenter a do Winterparku Oslu. Před kamerou se vystřídalo opravdu hodně jmen a každý účastník přidal někdy více, někdy méně ze svého umění. Výsledek se nám ale líbí a baví nás. Vy si to dejte taky. 

Riders: Kristian Lekang, Magnus Tryggvason, Ed Smetbak, Felix Melli, Jens Linus Sterri, Kasper Brattested, Marius Ludvigsen, Sondre Dørum, William Wallentin, Sigurd Bratberg, Samuel Ærø, Dhani Winnem, Amin Klungseth Ullah.
Kamera a edit: Amin Olve Klungseth Ullah

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!