Hallucinate by Grindhouse - Full Movie

Po pár týdnech tu pro vás dnes máme připravené další full movie, které včera vyběhlo na světové weby. Britští Grindhouse nám přináší svůj již třetí plnohodnotný film, který nese název Hallucinate.

Jistě si vybavíte edit z minulého týdne, kterým nás Grindhouse lehce navnadili na blížící se webovou premiéru. Sice šlo o SLAM EDIT, ale alespoň jsme si udělali představu, na jakých spotech se bude celý film Hallucinate odehrávat. Jelikož v Evropě nebylo dostatek sněhu, kluci museli cestovat i za hranice Evropy a například v USA se setkali s partou Videograss1817. Minnesota jim také sedla, stejně jako ostatním produkčním partám. 

Nyní se tedy podívejte na film, za kterým stojí především Jamie Durham a dále pak jeho parta herců - Will Smith, Andy Nudds, Ollie Dutton, Jonny Russell, John Weatherley, Ben Wall, Angus Leith, Jonny Pickup, Sparrow KnoxGareth Andrews. Užíjte si následující skoro půlhodinku streetového nárežu z Velké Británie.

Info o partě Grindhouse najdete na jejich facebookovém profilu nebo přímo na stránkách www.grindhousesnowboard.com.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!