Just Ride! Winter 2017 - Monínec

Poslední, šestá zastávka letošního ročníku série snowboardových a freeski happeningů Freeride.cz Just Ride! Winter přivítal v sobotu Areál Monínec na "České Sibiři". Jak tenhle doslova jarní den probíhal se můžete kouknout v oficiálním videu od Lukáše Marela ze Separation Films. ENJOY!

Série snowboardových a freeski happeningů Just Ride! Winter 2017 je téměř u konce a my tu máme video z poslední z šesti zastávek na horách, která proběhla v sobotu 4.března na středočeském Monínci. Vychutnejte si ho a těšte se na slavnostní zavíračku celé série spojenou s menším shredem a afterparty, která proběhne už v sobotu 18.března v Praze! Veškeré info k akci sledujte ZDE.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!