The Fourth Wall - Full movie by Postland Theory

Po teaseru a šesti full partech si konečně můžeme dát i full movie The Fourth Wall, za kterým stojí Tim Schiphorst a jeho Postland Theory crew. Budeme cestovat a dáme si hodně slušnou nálož urban snowboardingu.

Postland Theory crew a Tima Schiphorsta máme na stránkách Freeride.cz docela často. Jejich práci známe a máme ji hodně oblíbenou. Stejně tak to je u jejich dalšího plnohodnotného filmu, který nese název The Fourth Wall. Start je šílenej, jeden mega spot střídá další a do toho nás drtí kytarová muzika. Poté se to zklidní, ale pouze v hudebním měřítku. Snowboarding pokračuje až do konce v top kvalitě. Následuje skoro 40 minut streetové nálože, která se natáčela po celém světě. Podíváme se do Kanady, na Island, do Norska, Finska, Estonska, Lotyšska, Ruska a do Japonska. Příjemné pokoukání přejeme. 

Riders: Alex Tank, Anton Borodachev, Artem Smolin, Bob Van Unnik, Cees Wille, Christoph Schwarz, Eirik Nesse, Jesse Augustinus, Ollie Dutton, Kas Lemmens, Raffi Kossman, Roel Van Oosterhout, Simon Houlind, Will Smith.

Hlavní kamera: Tim Schiphorst, Marco Morandi.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!