This Order - Full movie by Bad Plans

Norská Bad Plans crew je tu se svým druhým full movie This Order. Po nedávném teaseru je tu tak celá délka filmu a my se mužeme přesunout na sever. Jejich aktuální streetový kousek je připravený.

Nečekejte žádnou velkou produkci. Bad Plans jsou kluci, kteří milují snowboarding a je super, že ho dokáží dostat i k nám v podobě svých editů a filmů. Pro natáčení filmu This Order si vybrali ulice a lokality Trondheimu, Joakímovy záběry pak někde ve Finsku a Švédsku. Co stihli natočit, to si dáme teď v jejich přes čtvrt hodiny dlouhém filmu. Usaďte se, sever přichází.

Riders: Sigurd Lindquist, Joakím Boldó, Håvard Roald, Didric Lothe, Kristoffer Lerånd

Hlavní kamera: Andreas Grong, Stian Karlsen, Sigurd Vaagland

Edit: Andreas Grong

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!