Trailer na český snowboardový dokument SHAPE YOUR LIFE

Do redakce nám dorazil trailer a informace o novém českém snowboardovém dokumentu SHAPE YOUR LIFE, který mapuje život Jirky Hladíka, který se rozhodl stát shaperem a snowpark designérem, žít v horách a dělat to, co ho baví nejvíc - snowboarding. Vypadá to na zajímavou podívanou a my máme velkou radost, že v prostředí českého snowboardingu vzniká další film. Pojďme se níže podívat na trailer a další info.

Snowboardový dokument Shape Your Life je inspirován příběhem, který zažívá každý z nás. Rozhodnutí jaké zaměstnání budeme v životě dělat. Jiří Hladík vyrostl ve Zlíně a jeho snem vždy bylo žít v opravdových horách. Jde o skvělého snowboardistu, kterému není cizí freestyle ani freeride. Aby se dostal do hor, začal na nich pracovat. Stal se z něho shaper a jeho pracovištěm se stala sjezdovka. Dnes realizuje design, stavbu a provoz snowparků na plný úvazek. Tuto práci mimo jiné dělal také v Rakousku, Kanadě i Francii. Jiří je neskutečně inspirativní. Když zima skončí, cestuje, jezdí na wakeboardu a freebordu. Žije své sny. 

Premiéry:
1.3. 2018 - Golden Apple Cinema - Zlín
9.3. 2018 - Café Industra - Brno
?? - Praha

Trailer:

Dokument můžete sledovat na InstagramuFacebooku.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!