Trill Shredlife 2016

Radim Hovad se svým „hnutím“ Shred For Fun (S4F), i přes nedostatek sněhu v českých a slovenských městech, opět nezahálel a natočil čistě streetové video v rámci svého projektu Trill Shredlife.

Projekt Trill je letos na české scéně zatím jediným videem, mapujícím snowboarding v té nejhrubější podobě - na ulicích evropských měst s partou homies, kteří vidí snowboarding svýma očima. Celý film vznikl bez jakékoliv podpory sponzorů, což dalo klukům 100% kreativní svobodu. 

Tak jako každý rok, i letošní vydání streetového projektu Trill od party S4F přichází s něčím novým. Tentokrát je nejvýznamnějším rozdílem použití filmové techniky, konkrétně se jedná o Sony VX1000 - ve skateboardingu již legendární kamera pocházející z devadesátých let. Tato kamera zaznamenává obraz ve formátu 4:3 na miniDV kazety, které je poté nutné přehrát a zdigitalizovat, aby bylo záběry možné editovat na počítači. Tento prvek do filosofie Shred For Fun zapadá výborně, což je jeden z důvodů, proč budou kluci v budoucnu pokračovat v natáčení na kamery typu VX1000/​2000. Další novinkou je výčet lokalit - špatné sněhové podmínky kluky „donutily“ zavítat do Skandinávie, konkrétně do Osla. Již tradičně parta zavítala i na sever Čech, do Polska a na Slovensko.

Ve videu se představí jezdci Radim Hovad, Martin Hřivna, Darek Bergmann, Tomáš Císař, Pavol Michalisko, Jan Vavřín, David Rozkošný, Pavel Vyroubal, Radek Czastkiewicz, Lukáš Bendák, Dávid Vereš, Martin Rybanský, Julius Petrik

Kamera: Jacek, Jakub Šimůnek, Jan Hubáček, Michał Matuszewski, Peter Čaja, RH
Edit: Radim Hovad /​ Shred For Fun

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!