X Games Real Snow 2018 odstartovalo

Včerejším dnem odstartoval další ročník oblíbené hlasovací soutěže X Games Real Snow. Do hry opět přichází šest jezdců, kteří se svými kameramany připravili to nejlepší, co lze na streetu v této době vidět. Na letošním seznamu jsou Frank Bourgeois, Ozzy Henning, Dan Brisse, Benny Urban, Bode Merrill a Anto Chamberland. Čeká nás velká podívaná, jdeme na to!

Ani tento rok nás nemine vynikající hlasovací soutěž X Games Real Snow, ve které se o vaši přízeň utká šest vybraných riderů. Ti se svými kameramany natáčeli to nejlepší, co v současné době dokáží a věřte, že se bude na co koukat. Opět byl stanoven limit maximální stopáže 90ti sekund, do které pánové nasázeli hodně zajímavé hodnoty. 

Každý rok máte možnost i vy, svými hlasy poslat na stupně vítězů své favority. Ani letos tomu nebude jinak. Každý den můžete odvolit jedním svým hlasem, a to až do neděle 25.3.2018. Hlavní porotu pak tvoří trojice Louif Paradis, Eero EttalaJP Walker. Ti se postarají o hlavní volbu, která bude oceněna zlatou, stříbrnou a bronzovou medailí. Nyní už si udělejte pohodlí a dejte si šest šílených editů. 

FRANK BOURGEOIS
věk 27 - Trois-​Rivières, Quebec
kamera - William Demers, Charles Demers
HLASUJ ZDE

OZZY HENNING
věk 28 - Heber City, Utah
kamera - Cole Taylor
HLASUJ ZDE

DAN BRISSE
věk 34 - Richmond, Minnesota /​ Vancouver, BC
kamera - Mikael Ahtikari
HLASUJ ZDE

BENNY URBAN
věk 26 - Mnichov, Německo /​ Salt Lake City, Utah
kamera - Alexander Pfeffer
HLASUJ ZDE

BODE MERRILL
věk 31 - Salt Lake City, Utah
kamera - Jon Stark
HLASUJ ZDE

ANTO CHAMBERLAND
věk 29 - Sherbrooke, Québec
kamera: Sam Sosnowski
HLASUJ ZDE

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!