Czechs in Colorado

Následující edit vznikl ze záběrů pořízených během tréninkového pobytu české freestyle repre v americkém Coloradu v prosinci a lednu letošní sezóny. Natáčel Přemek Vida a střihu se ujal Martin "Bob" Hausner. Po premiéře na Freeride.cz Winter Closing party si teď tenhle parádní edit můžete užít i tady a alespoň na chvilku se přenést zpátky do zimy, užijte si to!

Pokud jste byli v sobotu na Freeride.cz Winter Closing Party v Praze, pravděpodobně vám neuniklo video "Czechs in Colorado", které si teď můžete vychutnat i v klidu na svém počítači. 

Kamera: Přemek Vida & riders
Edit: Martin "Bob" Hausner /​ Freeride.cz /​ LIP Production
Riders: Petr Horák, Roman Dlauhý, Martin Mikyska, Dušan Kříž, Honza Nečas, Kačka Vojáčková, Lucka Zábranská, Eva Cameron
Music: Capital Cities - Safe And Sound

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!