Trick Battle - Čonkstr vs. Roko

Při naší nedávné návštěvě openingu ledovce Stubai jsme vyzvali k souboji dva Forum bráchy Davida Čonku a Štěpána Rokose. A jak to dopadlo se můžete mrknout právě teď v editu od Filipa Jäschkeho.

Lokalita Stubai Gletscher, bojovníci David Čonka aka ČonkstrŠtěpán Rokos aka Roko, judge a moderátor Yan Renelt aka Rendolf, kamera a střih Filip Jäschke aka DžéškajBURG Production. Tolik základní fakta o bratrovražedném souboji dvou shredders jezdících za ForumSpecial Blend, který jsme vzhledem k obsahu původně chtěli dát na holčičí sekci, ale nakonec jsme si to přecejen rozmysleli.

Ze Stubaie jste si už mohli přečíst REPORT, vychutnat FOTOGALERII, mrknout na VIDEO nebo se naučit One-​Foot Boardslide od Laciho Kobulského v tomhle TRICKTIPU. Dalším videem je právě tenhle Trick Battle, takže se pohodlně usaďte a sledujte co se dělo v ringu:

Jak vidíte, z drsných killaz se během battlu vyklubaly tak trochu dámičky, ale i tak to občas chodí. David a Štěpán se opravdu mají rádi, a proto to pro ně nebylo vůbec jednoduchý. Slibujeme, že příště vybereme dvojici, která se na nože nesnáší, ať to je peprnější :) Stéj tjůnd.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!