Trick Battle - Neči vs. TT vs. Fíla

Premiérový Trick Battle mezi Koldou a Šmoulou přinesl zuřivou diskusi, takže se moc těšíme co od vás přijde teď... V dalším battlu se totiž utkali hned tři jezdci, a to Honza Nečas, Tomáš Tuzar a Filip Gutwirth. Natáčelo se na podzim při openingu StubaiZoo parku.

Tenhle battle natočil Kuba "Shymonkey" ŠimůnekLIP Production už na podzim při openingu snowparku StubaiZoo na ledovci Stubaier Gletscher. Na kopci se sešla česká partička včetně Honzy "Nečiho" Nečase, Tomáše "TTho" TuzaraFilipa Gutwirtha a právě mezi tyto tři známé bojovníky jsme do ringu vhodili rukavici a iniciovali pořádný souboj.

Kluci rozhodli, že se pojede na slovo "Booby", což v překladu znamená "hlupák" nebo "ťulpas". Samozřejmě taky bylo potřeba před začátkem bitky vymyslet tresty pro největší ťulpase... Ten, kdo měl prohrát, slíbil, že v Praze proběhne metrem jen v plavkách, potápečských brýlích, se šnorchlem a ploutvema na nohou. Druhý vypadnutý pak dostane klasický spray do ksichtu. Bylo se proto na co těšit a tady se můžete mrknout jak to všechno dopadlo ;-)

Více fotek z průběhu natáčení battlu si můžete prohlédnout TADY.

Thanks to Monster Energy, StubaiZoo park and Stubaier Gletscher!

P.S.: Omlouváme se za horší zvuk způsobený technickými problémy na placu.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!