Argon Films uvádí teaser ke svému filmu Euphoria

Rakouská produkce Argon Films uvádí originálně zpracovaný teaser ke svému novému filmu nesoucímu název Euphoria, jehož světová premiéra proběhne 1. října v Zillertalu v rámci Hotzone.tv Hintertux Openingu. Pokud jednu z premiér nestihnete (další se budou konat v Innsbrucku, Salzburgu a Vídni), tak vůbec netruchlete - film totiž bude od 3. října k volnému stažení na stránkách www.euphoria4free.com.

Základní kámen k projektu "Euphoria" byl položen začátkem minulé zimy během pohodového setkání v Zillertalu. Několik filmových nadšenců se potkalo, aby si promluvili o tom, jak realizovat dobře zprodukovaný film. Film, který by motivoval lidi k tomu, aby snowboardovali aniž by dávali 40-​schodové raily nebo triple corky. Film by navíc měl být založen spíše na jednotlivých sessions než na klasických jezdeckých pártech, a měl by pokrýt všechny stránky snowboardingu.

Správný mix rozdílných jezdeckých stylů, charakterů a věkových skupin byl pro projekt rozhodující. Na základě toho byli vybráni a ve filmu tedy uvidíte jezdce jako Chris Kröll, Rudi Kröll, Mario Wanger, Tom Klocker, Herby Thaler, Michi Stanschitz, Fips Gruber, Dominik Wagner, Flo Heim, Alex Walch, Tom Tramnitz, Jocki Köffler, Steve Gruber nebo Chris Cab.

Žádný film nemůže být bez příběhu! Jeden týden byl proto věnován speciálnímu natáčení v Tyrolsku a Salzburgu skoro se všemi jezdci, dalšími herci a devítičlennou produkcí. Výsledkem, jak už hodně napovídá teaser je velmi zajímavé pozadí celého filmu. V době, kdy tohle čtete, je pořád v procesu postprodukce a Euphoria je skoro hotová. Očekávejte nádherné holky, hodně tetování, vtipný příběh a samozřejmě parádní snowboarding!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!