Battle of the Brands 2013 - data jednotlivých kol

Zákopy jsou vykopány, zbraně vyčištěny, stroje nastartovány, jednotky seřazeny,... boj může začít. Letošní ročník Battle of the Brands je připraven a my se můžeme těšit na letní souboj značek, které se opět utkají o vaše hlasy pro jejich edity. Do hlasování budete moct zasáhnout samozřejmě i vy. 

Bojů se zúčastní následující šestnáctka značek: Burton, Bataleon, Capita, Never Summer, DC, Nitro, Giro, Dakine, Smokin, Mervin Manufacturing, Arbor, ThirtyTwo, Quiksilver, Ride, VolcomAirblaster. Každý team natočil svůj edit stejně jako minulý rok v Superparku 17 na Mt. Bachelor. Ten je jedním z nejlepších na území USA a my se máme opět na co těšit.

Zde jsou ale již rozpisy jednotlivých dat prvního vyřazovacího kola. Postupující budou dále pokračovat v soutěžním pavouku, který vyvrcholí velkým finálovým hlasování o letošního vítěze Battle of the Brands. Oproti poslední zprávě se mění jediná věc. Avizovaný automatický postup teamu Capita do dalšího kola (díky loňskému vítězství pozn. FRedakce) se nakonec nekoná a i tento team je zařazen do prvního hlasování. 

17. června 2013 - Nitro vs Giro
20. června 2013 - Volcom vs Mervin
24. června 2013 - Burton vs Never Summer
27. června 2013 - DC vs Arbor
1. července 2013 - Quiksilver vs Ride
4. července 2013 - Capita vs Smokin
8. července 2013 - ThirtyTwo vs Airblaster
11. července 2013 - Dakine vs Bataleon

Jelikož bude celá akce probíhat opět na stránkách Snowboardermag.com, budeme stejně jako minulý rok doufat v přístupnění jejich Vimeo kanálu a pro hlasování bude sloužit link na adresu facebookové stránky Snowboarder Magazinu. Pouze tam bude možné zahlasovat pro vaše favority. Hlasování začíná 17. června 2013 a potrvá až do velkého finále, které začne 8. srpna 2013.

Těšte se, bitva se blíží.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!