Freeride.cz Just Ride! 2015 - první oficiální info!

Mnozí z vás jistě čekají na informace o letošním ročníku série snowboardových happeningů Just Ride!, které pro vás už šestým rokem přináší náš magazín Freeride.cz. Omlouváme se, že nám to trvalo trochu déle, ale potřebovali jsme si být jistí vším, co pro vás letos připravujeme. Ještě než vás začneme zásobovat podrobnými informacemi, zatím tu máme tu první a nejdůležitější - místa a termíny jednotlivých zastávek.

Letos pojedeme oproti minulým sezónám pouze 5 zastávek, pevně ale věříme, že o to budou větší a našláplejší. Postupně navštívíme největší české resorty, a to Deštné v Orlických horách (10. ledna), Špindlerův Mlýn (31. ledna), Dolní Moravu (14. února), Klínovec (21. února) a Pec pod Sněžkou (22.března).

Tři zastávky budou navíc propojené s našimi partnerskými akcemi. V Deštném a v Peci to bude Snowboard Zezula Freestyle Tour 2015, tedy Český pohár ve freestyle snowboardingu organizovaný pod záštitou asociace Czech Snowboarding. V Deštném bude Just Ride se svým kompletním programem probíhat v sobotu 10. ledna, v neděli 11. ledna se pak pojedou závody, nicméně test centrum bude otevřeno po oba dva dny, takže si i nadále budete moci půjčovat snowboardy a další výbavu. V Peci se naopak uskuteční finále poháru v sobotu a Just Ride se svým kompletním programem v neděli. Už v sobotu ale bude fungovat test centrum.

Opravdu velkou zastávku plánujeme také na Klínovci, kde se o víkendu 21. - 22. února budou dít velké věci. Spojili jsme totiž síly s hudebním festivalem Winter Arena, který právě v tomhle termínu proběhne v klínoveckém areálu a jeho okolí. Loňský ročník přitáhl na tisícovku fandů hudby, snowboardingu a freeskiingu a organizátoři letos očekávají až dvojnásobek. Aby taky ne, když listině headlinerů večerních koncertů vévodí taková jména jako Foreign Beggars! Věříme, že spojení Just Ride - Winter Arena pro vás bude znamenat tu nejlepší záruku, že si víkend 21. - 22. února na Klínovci užijete na plno jak přes den na kopci, tak večer v party stanu!

Neméně zajímavé ale budou i zastávky ve Špindlerově Mlýně - Svatém Petru (31. ledna), kam se opět po loňské pauze vracíme, a také na Dolní Moravě (14. února). Tam Just Ride neproběhne na legendárním Větráku, ale v Relax & sport resortu Dolní Morava na konci údolí. 

Tady je zatím kompletní termínovka, takže si pečlivě pište do kalendáře:

Sobota 10. ledna /​/​ Deštné Orlických horách *
Sobota 31. ledna /​/​ Špindlerův Mlýn
Sobota 14. února /​/​ Dolní Morava
Sobota 21. února /​/​ Klínovec **
Neděle 22.března /​/​ Pec pod Sněžkou *

* Spojeno se Snowboard Zezula Freestyle Tour /​ Českým pohárem ve freestyle snowboardingu. Jeden den Just Ride s kompletním programem, druhý den závody, ale i demo centrum snb firem. V Deštném JR v sobotu, v Peci JR v neděli.

** Spojeno s festivalem Winter Arena 2015, kompletní program Just Ridu v sobotu, v neděli pak otevřené demo centrum snb značek.

Děkujeme tímto našim partnerům, kterými jsou Snowboard Zezula, Budweiser Budvar, Jägermeister, Red Bull, Samosebou.cz, Sony Action Cam, Flow, Gravity snowboards, Arbor snowboards, Burton snowboards, Nitro snowboards, LIB Technologies, Gnu snowboards, Rome snowboards, Capita snowboarding, Union Binding Company, Ride snowboards, Rossignol snowboards, LTB snowboards, Electric Visual, Chimpanzee Bar, Smart & Rich, PUX Travel, Óčko, Board magazine, Element, časopis SnowWinter Arena!

Veškeré aktuality sledujte na www.facebook.com/freeride.justride! Těšíme se na vás, vidíme se na kopci!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!