Listopadový powder v Obertauernu od partičky WRWC

Rakouská partička WRWC (We Ride With Claudius) si parádně užila prvního prašanu v rakouském resortu Obertauern a hnedka rychle sestříhala čistě GoPro edit. Ten nijak nevyčnívá zpracováním nebo úrovní snowboardingu, ale do písmene potvrzuje heslo této crew "We Love Snowboarding" a taky dokazuje, že se vyplatí vyrazit do Alp už v těchto dnech. Edit byl natočený před třemi dny, tedy ve středu 27. listopadu. Mrkněte na to a plánujte trip za prvním prašanem! 

Další zajímavé články

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!

Tradiční RetroJam na Neklidu proběhne již tuto sobotu

Již 12. ročník tradiční oldschool akce “RetroJam” na Neklidu u Božího Daru se uskuteční v sobotu 16.března. Lokálové zvou na nabitej program, parádní set-up a atmosféru staré dobré snb akce, kterou jinde nezažiješ. Více o akci se dozvíš v tomto článku!

Špindl hostí poslední zastávku Snowboard Zezula Tour 2024!

Již tuto sobotu se utkají čeští snowboardisti různých věkových kategorií ve Špindlerově Mlýně na poslední letošní zastávce Snowboard Zezula Kids Tour a MČR juniorů a dospělých!