Na Neklidu proběhlo už druhé letošní ježdění

Jeden z prvních snowparků, kde se letos začalo něco dít, je tradičně Snowpark NeklidBožího DaruKrušných horách. Filip Majkus nám poslal pár fotek z už druhého letošního ježdění a taky tenhle krátkej textík:

Sezóna na Neklidu začla vlastně už před měsícem, kdy v Krušnejch padnul první sníh. Bylo to spíš o railech a dopadání do trávy, ale jako první hecnutí myslim dobrý. Minulej víkend už byl vydatnější, napadlo kolem půl metru, u chajdy se nafoukla pěkná závěj, takže se vytvořil skok a padaly hodnoty, jak dokumentuje pár fotek z gopročka.

Tenhle tejden se nese ve znamení mínusovejch teplot a postupnýho přisypávání jak přírodního tak technickýho šnéhu, takže to vypadá, že o nadcházejícím víkendu ofiko spustíme provoz. Rozjedou se nějaký vleky a v parku postavíme pár překážek ať to má vejšku.

Více info sledujte v Parks Infu nebo na Facebooku.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!