Snowboardy CAPiTA dorazily do České republiky

Snowboardová značka CAPiTA doposud na českém trhu nebyla k dostání. To se právě mění a více se dozvíte z tiskové zprávy, kterou nám poslal Honza "Dodo" Dolejší:

A je to tady! Snowboardy CAPiTA jsou konečně na českém trhu. Ti z vás, kteří je znáte, se radujte, a ti z vás, kteří neznáte, tak čtěte a radujte se také. CAPiTA snowboards je jednou z nejtradičnějších značek jak v USA, tak i ve zbytku světa. Vznikla v roce 2000 v americkém Seattlu jako projekt party mladých snowboardistů a umělců, kteří chtěli pořádné desky pro pořádné ježdění s pořádnými designy. V tomto duchu a s heslem Riders to Riders značka funguje dodnes. Kluci jen trochu vyrostli a spolu s nimi i technologie jejich desek. Při všech těch hightech technologiích si designy drží pořádnou punk-​undergroundovou image, což se již dnes vidí málokde. Názvy desek jako Horrorscope, Ultrafear, dámský Space Metal Fantasy nebo již desátý ročník Black Snowboard of Death mluví za vše. 

CAPiTA myslí i na naši planetu a snaží se do svých technologií přinášet zelenou myšlenku. Všechny ekologické metody jako recyklovaná skluznice, speciálně pěstované dřevo nebo neškodlivé lepidlo jsou použity u modelu The Green Machine. Desky CAPiTA nejsou žádný čajíček, ale pořádná režná a jsou zaměřeny na progresivní freestyle. To ale neznamená, že v nabídce není myšleno na naše jemné polovičky. Jibberky, skokanky i freeriderky si vyberou prkno šité na míru. V nabídce najdete snowboardy s klasickým camberem, s reverse camberem, který CAPiTA inovovala a nazvala Flat Kick, a dokonce kombinaci Flat Kick a Camberu.

V mezinárodním CAPiTA týmu najdete jména jako TJ Schneider, Dan Brisse (NowHere), Scott Stevens (Right Brain od Think Thank), Jess Kimura (Left Brain od Think Tank), nebo z loňských X Games stříbrný Sage Kotsenburg.

Český tým tvoří Honza DODO Dolejší, Honza Koukol, Jakub Šimůnek, Ondra Kozák, Lukáš Bendák včele s team managerem Davidem Šuchmanem. S tímto týmem se máte na co těšit. Již brzy vás začne zásobovat editama, kterých budete moci krátit večery. První edit a galerka z víkendové testovačky prken ve snowparku na Ještědu spatří světlo světla již za pár dní. 

Snowboardy CAPiTA jiz brzy uvidíte v předních českych snow and skateshopech jako je například StreetMarket.cz. Seznam prodejců a veškere informace o CAPiTA naleznete již brzy na www.capitasnowboarding.cz. O spuštění stránek vás budeme neprodleně informovat. Nyní můžete navštívit mezinárodní stránky www.capitasnowboarding.com. Pro další informace nebo při případném zájmu o produkty nás kontaktujte na email: info@capitasnowboarding.cz. Již teď můžete všechny produkty s českými popisy a aktuální informace najít na naší facebookové stránce. CAPiTA: The Super Corporation

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!