The Fourth Phase - GoPro Trailer

A máme tu další výstup z hodně očekávaného projektu The Fourth Phase. Travis Rice a jeho crew cestovala po celém světě, aby pro nás připravila další neskutečný snowboardový zážitek v podobě tohoto filmu. Venku jsou již dva teasery - první najdete ZDE, druhý pak ZDE.

Dnes je tu další 4K teaser, ve kterém nás tvůrci navnadí díky záběrům pořízených kamerami GoPro. Také se tak těšíte na online premiéru, která se chystá na 2. října na kanálu RedBull.TV? My se nemůžeme dočkat. Tady je další upoutávka.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!