Transworld SNOWboarding uvádí teaser k filmu Insight

Po pěti hodně úspěšných filmech, které za poslední léta vyprodukoval jeden z nejznámějších snowboardových magazínů Transworld SNOWboarding, se opět hlásí o slovo se svou novinkou. Ve společnosti těch nejlepších snowboardistů procestujeme velkou část naší planety a podíváme se na úžasná místa, jak stvořená pro tento sport. Jeden z největších highlightů tohoto roku je tady, teaser k filmu Insight je venku.

Na stránkách TWSNOW.com můžete každé pondělí a čtvrtek sledovat jednotlivé výstupy z natáčení, a to až do 1. listopadu 2016, kdy bude celý film k dispozici na iTunes. Pozor, letos se nepočítá s online Vimeo verzí. Pokud to bude jen možné, budeme vám tyto jednotlivé posty přinášet i na našem webu.

Úvodní slova k tomuto projektu najdete na TOMTO ODKAZU. Zde je pak teaser samotný. Enjoy... 

Jezdci: Bjorn Leines, Dylan Alito, Elias Elhardt, Jason Robinson, Josh Dirksen, Red Gerard, Toni Kerkela, Victor Daviet, Victor De Le Rue, RK1 (Ståle Sandbech, Len Jørgensen, Alek Oestreng) a další.

Sponzoři: Salomon Snowboards, Dakine, Rome Snowboards, Bear Mountain, The North Face, Burton, Under Armour, Volcom, Smith, Buff, Vans, Deeluxe.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!