Travis Rice prodlužuje kontrakt s Lib Tech

Ze společnosti Mervin Manufacturing, která vyrábí snowboardy značek Lib Tech, GNURoxy jsme dostali zprávu, že týmový jezdec Lib Techu #1 - Travis Rice, se značce upsal na dalších 5 let. Po tom, co byl Mervin ve vlastnictví značky Quiksilver, společnost převzal kapitálový holding ze San Francisca - Altamont Capital, v jejímž portfoliu se nacházejí nám všem známé firmy jako Dakine, Brixton, Huf, Fox nebo právě Mervin Mfg.

Travis Rice se značkou Lib Tech spolupracuje bezmála celou svou profesionální snowboardovou kariéru a s „novým“ finančním zázemím jsme nemohli očekávat žádnou větší změnu. Travis je jedním z neprogresivnějších backcountry jezdců na světě, Lib Tech tedy disponuje několika T.Rice promodely, každý vhodnější pro jiný typ terénu - od freeridu přes backcountry freestyle a snowparkem konče.

S novým kontraktem se pojí i oficiální prohlášení přímo od pana Travise:

„Jsem pyšný na to, že jsem podepsal kontrakt s Lib Techem a Mervinem na dalších 5 let. S deskami od Mervinu jezdím od svých 15ti let. Začínal jsem na Jamie Lynn promodelu, ale posledních 10 let mám tu možnost, podílet se na výzkumu a vývoji mojí vlastní desky. Můj poslední promodel s názvem Climax je podle mě ten nejlepší snowboard, který je zároveň netoxický a je vyroben z ekologicky přívětivých materiálů. Vše vyrábějí snowboarďáci přímo v USA. Mervin je pro mě zkrátka rodina, které jsem součástí již pěknou řádku let. A ať už to jsou surfboardy, skateboardy nebo snowboardy, na všech deskách od Mervinu se mi jezdí skvěle. Děkuji za podporu po všechny ty roky a nemůžu se dočkat, s čím novým Mervin v budoucnu přijde!“

Pro tento rok Travis společně s produkcí Brain Farm připravují další, na snowboardové poměry, poněkud megalomanský projekt, který si určitě najde příznivce i mimo snowboardovou komunitu - The Fourth Phase. Ve filmu uvidíme Travise se svým novým promodelem Lib Tech Climax. Čekání na film, který vyjde letos na podzim, si můžeme alespoň symbolicky zkrátit prostřednictvím teaseru níže.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!