Mujkemp.eu wakeboard kemp proběhne v červenci ve Wakeparku Hradec Králové

Máme pro vás kompletní info o chystaném wakeboardovém kempu v režii Mujkemp.eu. V článku se dozvíte více o samotné firmě a partě kolem mujkemp.eu a především vám představíme jejich chystaný wakeboardový kemp, který proběhne 19.-21.7.2017 ve Wakeparku Hradec Králové.

Mujkemp.eu se zaměřuje na rozvoj všech věkových kategorií a výkoností ve sportech jako jsou wakeboarding, snowboarding, freeskiing a další. Na pořádaných kempech naučíme začátečníky i pokročilé správným základům jízdy až po freestyle triky. Trenéry kempů jsou kvalifikovaní instruktoři, nebo jezdci samotní, kteří své sporty provozují několik let, mají v nich úspěchy, nebo sami již posunuli nespočet jiných jezdců k progresu.

Výuka probíhá na 3 denních kempech v České republice i v zahraničí. Náplní kempů není jen ježdění samotné, ale také vzdělávací semináře (poskytnutí první pomoci, správné chování v horách atd.), které pro mujkemp.eu realizují odborné společnosti nebo záchranné složky. Nedílnou součástí kempů jsou samozřejmě i zábavné doplňkové aktivity, protože s úsměvem a radostí jde prostě všechno lépe. Do budoucna plánuje mujkemp.eu rozšířit činnost také o příměstské kempy, konající se v pracovních dnech, zaměřené i na doplňkové sporty, jako jsou gymnastika, cvičení na trampolínách apod.

Nejbližší pořádanou akcí je 3denní wakeboardový kemp v Hradci Králové, který proběhne v termínu od 19. do 21. 7. 2017

Wakeboard kemp je určen pro děti od 10 let a dospělé všech výkoností a věku. Začátečníky budou trenéři učit správné základy jízd na wakeboardu, zdatnější jezdci se naučí i pokročilé freestyle triky. S posunováním hranic pokročilých jezdců pomůže Patrik Hanes, aktuálně nejlepší jezdec v ČR, Mistr ČR a 5. z Mistrovství světa. Patrik se s prknem asi už i narodil a zvládá s prstem v nose triky, o kterých ani většina z nás neví, že mohou existovat.

Mimo jiné je to velice fajn kluk, který se s vámi o své bohaté zkušenosti rád podělí. Na wakeboard campu bude mít na starosti zkušenější jezdce, ale určitě se nemusíte bát, že by i začátečníkům neposkytl užitečné rady. Určitě se ho můžete zeptat, jaké to bylo například na mistrovství světa v Mexiku. Doporučujeme přečíst si rozhovor s Patrikem o začátku jeho letošní sezóny na stránkách našeho mediálního partnera Freeride.cz - Water.

Dalším trenérem kempu bude Eda Hanes, hlavní trenér strážského wakeboardingu, srdce a duše Cable parku Stráž pod Ralskem. Pokud jsme vám představili Patrika Hanese, určitě nesmíme zapomenout na geny, ze kterých to vše vzešlo. Edovýma rukama prošli snad všichni jezdci z oddílu Stráže pod Ralskem. Dodnes jej můžete potkávat za pákami vleku a jsme proto velice šťastní, že člověk s jeho zkušenostmi může učit i na našem kempu! Eda si vezme pod svá křídla začátečníky a mírně pokročilé jezdce.

Lukáš Ruml, prorider za kiteboarding.cz a místní hradecký wake zabiják. Lukáš má bohaté zkušenosti jako rider a trenér kiteboardingu, které si přenesl bez problému i na vlek, kde dává taky slušné bomby. Lukáš bude mít na starosti mírně a více zkušené jezdce.

Začátečníky a mírně pokročilé jezdce bude mít na starosti René Król, 4*mezinárodní rozhodčí wakeboardingu a hlavní rozhodčí mistrovství ČR a Českého poháru. Wakeboardingu se Renda věnuje už dost dlouho a neskutečně si užívá radost z nových lidí, které tento sport chytne. Má bohaté zkušenosti jak ze samotného ježdění, tak i výuky mnoha lidí.

Jezdci budou jezdit v maximálně 5členné skupině, kterou bude mít na starost vždy jeden trenér. Z toho důvodu je počet míst na kempu limitován, abychom každému jezdci zajistili dostatečný komfort kvalitní výuky. Výuka bude probíhat na rezervovaném 2.0 systému vleku, který je ideální pro začátečníky a na velkém vleku, který bude využit zdatnějšími jezdci. V průběhu kempu na něj stoprocentně přesuneme všechny jezdce. Trenéři budou k zlepšování jezdeckých dovedností využívat speciálně upravené kamery, kdy záběry a následné hodnocení jednotlivých jízd bude probíhat prostřednictvím systému Neet-​o-​peer.

Díky fyzické náročnosti jízdy na wakeboardu bude zapotřebí správný strečing s kompletním protažením namáhaných svalových partií. Pro jezdce tak bude k dispozici Karolína Buchtová, instruktorka jógy, paddlejógy a paddleboardingu. Kája je úsměvem naší trenérské sekce. Svůj čas ráda věnuje józe, za jejímž studiem vyrazila i do Indie a Švýcarska. Stále se směje a ještě raději smích sdílí s ostatními. Pozitivní náladu a osobitost dává jak do společného cvičení na zemi, tak příjemné asistované projížďce nebo lekci na paddleboardu. Hlavní určení: Strečink, svalová průprava, jóga a paddleboardy.

První den kempu proběhne přednáška o první pomoci a záchraně tonoucího, aby si každý získal informace a osvojil si základní kroky při záchraně života. Přednášku povedou členové Vodní záchranné služby.

Jezdci budou mít k dispozici také několik testovacích wakeboardů od partnerů kempu www.wakeguru.czwww.humanoidwake.cz.
Ve volných chvílích bude k dispozici díky www.skisurf.cz několik paddleboardů. Dalšími volnočasovými (moc volného času si jezdci ale neužijí) bude volejbal a petanque. O pitný režim kemperů a dodání energie se postará www.bigshock.cz, a wakeboardové dresy pro jezdce dodá www.respectthemountains.eu.

Cena kempu je 5999,-. V ceně kempu je zahrnuta plná penze, kdy snídaně probíhají formou švédských stolů. Obědy jsou podávány na základě přání jezdců a po oba dva večery proběhne grilování.

Pro zájemce o kemp je připravená také soutěž! Hlavní cenou je účast na kempu zcela zdarma. Druhou cenou je kemp se slevou 50%! Veškeré informace o soutěži najdete v tomhle facebookovém příspěvku.

Jezdci budou ubytováni ve vlastních stanech, přímo v areálu Wakeparku Hradec Králové, ale stany se dají také po předchozí domluvě samozřejmě půjčit. Všechny důležité informace a podrobný program naleznete na internetových stránkách www.mujkemp.eu. Aktuální informace najdete také ve facebookové události, nebo organizátory můžete kontaktovat prostřednictvím e-​mailu info@mujkemp.eu nebo na tel. 603 487 661.

Partnery wakeboard kempu jsou:
Wakeguru.cz, Humanoid Wakeboards, Respect the mountains, Skisurf sport, Freeride.cz/water, Big Shock, Net-​o-​peer, Kudy z nudy, Break a leg 

Další zajímavé články

Přijeď na otvíračku v Hradci a premiéru Riders Meetingu!

V Hradci to minulé léto všechno začalo, a proto letošní sezónu startujeme ve stylu s premiérou Riders Meetingu! Čeká tě nabušený víkend plný wakeboardingu, kamarádů i kultury v podobě hudby od DJ a večerního filmu. V areálu tě také čeká nový setup a v provozu budou všechny 3 vleky.