Říjen 2017

Předsezónní shon je už odstartován a my sledujeme váš vyšší zájem o zimní příspěvky. Po měsíci se opět podíváme na nejsledovanější videa předchozího měsíce a dáme si desítku toho nejlepšího z desátého měsíce roku 2017. Co se vám v něm líbilo nejvíce, to se právě teď dozvíte.

Největší sledovanost jsme v říjnu zaznamenali u oficiálního teaseru k našemu novému filmu Never Too Late Movie. Váš zájem nás těší a jsme moc rádi, že vás tento projekt tak zajímá. Je to vidět nejen u nás na webu díky číslům sledovanosti, ale i na premiérové tour, které právě probíhá. Pokud jste ještě neviděli teaser, tady je na prvním říjnovém místě. Celé movie pak můžete vidět na těchto zbývajících zastávkách. 

TOP 10 - Freeride.cz magazín

Never Too Late Movie - official trailer

TR17L - Full movie

Burton Step On - The Next Evolution

Torstein Vlogz - Werni's Yard 2 - Euro-Trippin

Americka edit - Nitro team natáčel opět v Liberci 

5. díl vlogu Šárky Pančochové

Philippe Couture - Season 2017

Sean Pettit vyměnil lyže za snowboard,... a totálně to zabil

Thomas Feurstein a jeho season POV edit

Our Backyard - Full movie by YES Snowboards

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!