Vyhlášení grafické soutěže o snowboard Gnu

V sobotu v klubu Roxy proběhlo před premiérou nového filmu od Absinthe Films "Eversince" vyhlášení kreativního contestu o snowboard Gnu. Ty se teď můžeš kouknout na nejlepší návrhy, které opravdu stojí za to!

Dva týdny před premiérou filmu "Eversince" od Absinthe Films, která proběhla v sobotu za účasti více než 1000 lidí v pražském klubu Roxy, jsme vyzvali všechny z vás, k účasti v kreativní soutěži o snowboard Gnu. Úkolem bylo vytvořit a poslat grafické návrhy pro samolepku se zakomponovaným logem Gnu a designem ve smyslu "Unreal Snowboarding", "Mt. Weird" apod., tedy ve stylu této legendární značce vlastní.

Autory pěti nejlepších návrhů jsme pozvali na premiéru, kde jezdci týmu Gnu Nicolas MüllerJason Robinson společně s celou Absinthe crew vybrali jednoho vítěze. Tím se po zásluze stal Radovan Hrabý za parádní návrh, který sám popsal slovy: 

Jde o klasickou kresbu tužkou a tuší doplněnou prací v grafickém programu. Jedná se o motiv "hrdiny - který věří, že i v dnešním světě má cenu dělat věci kvalitně".  

V to, že má cenu dělat věci kvalitně, věříme i my a taky Nico a spol., protože Radovan vyhrál a na podiu převzal z rukou Nicolase snowboard Gnu Carbon Credit z limitované kolekce Gnu Club Collection, samozřejmě vlastnoručně podepsaný Nicem. 

Radovanovi moc gratulujeme a i ostatním děkujeme za skvělé návrhy. Jak jsme slíbili, nejlepší design bude realizován a budete si tedy moci Gnu stickerky s Radovanovým motivem vzít na Mervin stánku například během zimního Just Ridu. Vzhledem k tomu, že spousta dalších návrhů ale jsou taky pecky, pokusíme se aby jich bylo vyrobeno více.

Ladislava Pachlová - fox

Ladislava Pachlová - mountains

Ladislava Pachlová - kiss /​ dog

Ladislava Pachlová - skull

Ladislava Pachlová - hair /​ snowflake /​ beard

Karol Šmihula - banana

Karol Šmihula - beard

Karol Šmihula - beer /​ bottle /​ fuck

Karol Šmihula - eye /​ sk8

Karol Šmihula - skeleton /​ star wars

Jozef Murcko - skull /​ ice lolly

Jozef Murcko - badge /​ boards

Martin Dvořák - cyber chicken

Martin Dvořák - dark side

David Honz - goat

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!