Vyhraj prkno Lobster Sexual Snowboarding od Helgasonů!

Už tenhle pátek proběhne v pražském klubu P.M. premiéra filmu “Mäster Bäy Täble” ze série Sexual Snowboarding by helgasons.com. A ty teď máš možnost vyhrát hned několik parádních cen v čele s prknem Lobster z limitované edice Sexual Snowboarding, které ti předají přímo Halldór a Eiki Helgasonové!

V pátek 2. října 2015 se uskuteční další velká událost letošního snowboardového podzimu. Čekání na zimní sezónu nám totiž do Prahy přijedou pomoci zkrátit jedny z největších hvězd světového snowboardingu. V klubu P.M. v Trojické ulici na Praze 2 propukne mejdan, jehož hlavním bodem bude premiéra nového filmu ze série Sexual Snowboarding bratrů Helgasonových nesoucího lehce tajemný název "Mäster Bäy Täble".

A co je hlavní, na místě budou autoři celého projektu a jedni z nejlepších snowboarders světa - Halldór HelgasonEiki Helgason z Islandu, které doprovodí další známá dvojka Tor LundströmKevin Bäckström ze Švédska! Ti navíc představí na plátně svůj film "BYNDxMDLS The Movie" shrnující všechny loňské díly této video série, ve kterém ale navíc uvidíme i spoustu doposud nezveřejněných záběrů. A aby toho nebylo málo, svou účast potvrdil i německý killer Ethan Morgan!

U příležitosti této akce, kterou si prostě nemůžeš nechat ujít, jsme připravili soutěž o parádní ceny od Lobsteru, Switchbacku, Horsefeathers7/​9/​13. Celkem pět lidí se může těšit na ceny, které budou do jejich rukou předány přímo výše jmenovanými zabijáky na podiu v PM klubu. Hlavní cenou je kousek ze speciální edice snowboardu Lobster Sexual Snowboarding, dále je ve hře ve tmě svítící vázání Switchback Eiki Promodel, třetí v pořadí vyhraje Eikiho oblíbenou bundu z aktuální Horsefeathers kolekce, čtvrté místo bude odměněno mikinou Horsefeathers Leader v barvě dle vlastního výběru a konečně pátý vítěz obdrží tkaničky značky 7/​9/​13, a to "Pro Riders" série (Halldór).

Teď ale k tomu nejdůležitějšímu, tedy co musíš udělat, abys mohl/​a vyhrát. Je to easy:

1) Klikni na "zúčastním se" události na Facebooku (zde)
2) Odpověz správně na následující tři soutěžní otázky (dole).

K zodpovězení musíš být přihlášen/​a (klidně použij Facebook Connect nahoře nad menu)

Ze všech, kdo tyhle úkoly splní do čtvrtka 1. října půlnoci, vylosujeme 5 výherců, které o tom budeme ihned informovat. Osobní účast na akci je podmínkou účasti, nemůžeš za sebe nikoho poslat! To, že jsi splnil/​a první úkol, si snadno zkontrolujeme na seznamu účastníků FB události. Všechny vítěze během pátku obvoláme a pokud nebudeš moct dorazit, výhra spadne do klína někomu jinému. 

Všech pět vítězů bude pozváno i na páteční podvečerní riders meeting v Horsefeathers Store v Revoluční ulici v Praze, kde se budou moci osobně setkat s ridery, a následně samozřejmě dostanou volný vstup na party v PMku, kde jim budou z rukou Halldora a Eikiho předány ceny.

Tak co ty na to, to stojí za pokus, ne?! ;-)

P.S.: Nápovědu hledej v rozhovoru s Eikim, na www.horsefeathers.eu a na www.lobstersnowboards.com.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!