Celtek - Nothing to Prove - Part 1

Dvoudílný projekt značky Celtek, který nese název Nothing to Prove má venku svou první část. V ní se podíváme na středozápad USA do okolí Minnesoty, kde část teamu natočila záběry pro Part 1. Ten si právě teď dáme.

Po shlédnutí teaseru k celému projektu a k upoutávce na Part 1, jsme věděli, že značka Celtek (tu vlastní Bjorn LeinesErik Leines - pozn. FRedakce), přichází s projektem, který přitáhne pozornost celého snowboardového světa . My jsme se hodně těšili a vy teď máte možnost si dát první část. Čeká vás toto.

Nothing to Prove nám v první části představí místo JibFarm, které kluci postavili z harampádí, které na místě našli. Vznikl tak prostor, kde se vyřádili úplně všichni. A rozhodně se kreativitě meze nekladly. 

Dále se podíváme na natáčení mega spotu, na kterém Dan Brisse dává BS 180 do svého X-​Games Real Snow partu.

Nebude chybět ani pasáž s mega držkama, které nikdo z nás nechce zažít. Včetně zlomených obou zápěstí Bjorna Leinese. Ufff, nene, takhle ne kluci. V Minnesotě jsou hold vostrý spoty.

Užíjte si nádherný snowboarding v první části Nothing to Prove a zůstaňte naladěni na tu druhou. Opět se máme na co těšit.

Jezdci: Bjorn Leines, Aaron Biittner, Chris Grenier, Krister Ralles, Mark “Deadlung” Edlund, Riley Nickerson, Lucas Magoon, Ben Bilodeau, Brandon “Buff Moose” Hammid, Drew Poganski, Sam Taxwood, Bode Merrill, Griffen Siebert, Randy “Killer” Vannurden, Shane Ruprecht, Kazu Kokubo, Ted Borland, Johnny Lazzareschi, Jeremy Jensen, Zac Marben, Cody Beiersdorf, Austin Young, Cale Zima, Erik Leines, Dan Brisse

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!