Battle of the Brands 2013 - Burton vs Never Summer

První dvě kola letošní Battle of the Brands jsou za námi. Máme první dva postupující a před námi je třetí kolo. V něm se utká team snowboardového gigantu značky Burton s teamem korových Never Summer.

Po roce je tu další pokračování oblíbené akce Battle of the Brands, kterou produkčně opět zajišťuje parta ze Snowboarder Magazínu. Šestnáct značek se utká o post nejlepšího letošního editu a my se máme opravdu na co těšit. Dvě kola jsou za námi a my se můžeme směle pustit do toho třetího. 

Nejprve si ale řekneme, kdo postupuje z kola druhého. V něm se utkala značka Volcom s teamem Mervin Manufacturing. Z tohoto duelu odešel se vztyčenou hlavou trojlístek GNU, Bent Metal a LIB Tech. Posíláme gratulace Mervin teamu.

Třetí kolo bude hodně zajímavé. V něm se setkává snowboardový velikán s malou korovou značkou. Burton vs Never Summer. Kdo postoupí? To zjistíme za několik a rozhodnout o tom můžete i vy svým hlasem. Hlasovat můžete opět na facebookové stránce Snowboarder Magazinu. Tři dny hlasování, dva edity a váš jeden hlas. Dobře si rozmyslete, komu ho dáte.

BURTON

NEVER SUMMER

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!