Full movie Sexual Snowboarding

To nejlepší z dílny helgasons.com je konečně tady! Celoroční snažení nejlepšího islandského tria H&E&G a jejich přátel zachycené objektivem šílence Johannese i dalších kameramanů... Koukněte sami, není na co čekat!

Nejspíše je to házení klacků do lesa, ale pro ty, kdo by nevěděl, ustřední trojice jsou kluci z Islandu (ten ostrůvek kdesi v Atlantiku) a pod iniciály H,E,G se skrývají Haldór Helgason, Eiríkur Helgason a Guðlaugur Hólm Guðmundsson... hehe, už asi chápete, proč pánové používají ty iniciály.

Všichni jsou kamarádi už od dětství a všichni vyrůstali v islandském dvacetitisícovém městě Akureyri (pro zajímavost - 0,15% obyvatel tohoto města jsou pro snowboarders, v celém Česku je snb profíků asi 0,00002% populace).

Video začíná někdy v listopadu někde na Islandu a jednotlivé segmenty pak postupně kopírují cesty kluků i jejich kámošů. Kouknete se tak do Skandinávie, Saas-​Fee, na Hintr, Penken nebo do Států.

Přestože celá tahle sranda vypadá jakože si kluci šli prostě zajezdit a dělali to tak každej den (to asi jo), tak ve videu padají jen tak mimochodem opravdový bomby, namátkou:  Gulli - switch nosepress (doublekink), switch 5050 cab 360 (triplekink), bs 180 sw 5050 (triple kink), sw blunt 450 out. Eiki - fs 360 to 5050,  fs 180 sw nosepress bs out (doublekink). Halldór - switch bs 360 to 5050 (!!!), cab 270 transfer, fs 10 ze špiček, bs 540 z pat (!!), fs boardslide pretzel (triplekink) a hromada dalších...

P.S. soutěžní otázka zní - kdo je na záběru ze Štítů v čase 6:14? (s komentářem - jeden! dva! dva a půl!)

Samozřejmě nechybí ani celá parta dalších zabijáků, jsou to jezdci jako Leo Crawford (nollie bs 270!!!), Nils Arvidsson, Ethan Morgan, Risto Rukola, Gjermund Braaten nebo Kareem El Rafie...

Ve videu uvidíte v podstatě všechny triky z TB20 o kterém jsme psali nedávno. Jediný co tam nakonec nenajdete, je ten sex, ale i bez toho je to pecka! Užijte si video, stojí to za to, nebo jak by řekl Halldór - Fuck Yeah!

Oficiální web videa s dalšími bonusy a zajímavostmi najdete na sexualsnowboarding.com

Jako bonus přihazujeme ještě part, který se do videa nějak nevešel... Fredu Sirvio, Felix Engström, Jonas Carlsson, Jonathan Lindhe a další..

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!