Atrip Apparel má nové webové stránky

Jistě si vybavíte prosincovou zprávu o začátku spolupráce plzeňských Stigma DistributionHalldóra Helgasona na jeho projektu Atrip Apparel. Kluci do toho šlápli a aktuálním výsledkem je spuštění nového webu www.atripapparel.com.

Na stránkách se ještě pracuje, ale již nyní se můžete seznámit s kolekcí 16/​17, zaregistrovat se do Special Interest Clubu, dostávat aktuální informace díky newsletteru a také předobjednat věci z nabízené kolekce. 

Ta aktuálně čítá tři modely snowboardových bund, jeden model snowboardových kalhot, čtyři modely mikin přes hlavu nebo na zip, tři modely trik s krátkým rukávem a z doplňků pak kulich, nákrřník a ponožky.

První kolekce Atrip Apparel je hodně limitovaná, proto navštivte stránky www.atripapparel.com, zaregistrujte se a využíjte možnosti být mezi prvními, kdo bude tuto značku nosit.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!