Pozvánka na Moreboards Stubai Premiere 2013

Čekání na novou sezónu se pomalu blíží ke svému konci. Po openingu Hintertuxu se za pouhých pět týdnů, tedy v termínu 18.-20. října 2013, otevřou brány rakouského ledovce Stubai během tradiční akce Moreboards Stubai Premiere!

Těšit se můžete na neopakovatelný zážitek. Parta shaperů již začala budovat, aby vše bylo na opening ready. Právě teď se staví klasická pro lina tří kickerů za sebou, která ale bude komplet přestavěná a v konečné fázi nabídne sérku devíti překážek v jedné lině + nekonečně mnoho jibů na další kravinky. Zkrátka nepřijdou jezdci všech ŕovní ježdění, neboť si v parku každý najde to svoje.

Přehlídka zboží na horní stanici Eisgrat s nejnovějšími modely ze světa snowboardingu a freeski pro rok 2013/​2014 je tradičně příjemným zpestřením akce. Čeká nás i Nike Rail Session, kterou zaštítí sám Halldór Helgason, u stanového městečka vyroste DC Jib Garden, budou probíhat Skullcandy Trick Sessions, Salomon Warm-​Up Runs povede další obrovská hvězda Jed Anderson... Na své si přijdou i holky v rámci Nikita Girls Campu, na programu je i Adidas Jersey Jam atd atd.

Nás bude samozřejmě zajímat i party život, který se bude odehrávat ve vesničce Neustift in Stubaital. Těšit se můžete hned na čtyři druhy muziky - hip hop, electro, reggae či dancehall od interpretů jako Haftbefehl, DJ Sweap & DJ Pfund 500 (Chabos in Club Soundsystem), Harris & DJ Maxxx (Tait Eita Soundsystem), Cyberpunkers, Drunken Masters, Sentinel Sound, Invasion Sound, DJ Mittone, DJ NLP a mnoho dalších zajistí protancování vašich střevíců.

K dispozici jsou samozřejmě spešl balíčky ubytování+permice za zvýhodněnou cenu. Více informací hledejte na www.stubai-premiere.com!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!