WakePool 2015

Už tuhle sobotu nás čeká další wakeboardový svátek, kterým bude druhý ročník originální akce WakePool na koupališti Sluníčko ve Vratislavicích u Liberce. Co vás letos na severu Čech čeká a proč si tuhle super akci nesmíte nechat ujít se dozvíte v tomhle článku.

Již tuto sobotu 29. srpna 2015 se uskuteční jedinečná wakeboardová akce. Přímo mezi bazény na koupališti Sluníčko ve Vratislavicích nad Nisou kousek od Liberce vyrostou jibovací překážky a skok na wakeboarding. Jako pohon budou sloužit dva navijáky vedle sebe umístěné na 3-​4m vysoké konstrukci.

O přísun tekutin pro diváky i jezdce se bude starat Red Bull, ledově namražený JägermeisterBudějovický Budvar. K dispozici bude krom hlavního programu na ploše koupaliště také horolezecká stěna od lezecka-arena.czzorbing fotbal. Nakouknout můžete také do stánků našich partnerů Freeride.cz, Wakeguru.cz, Soöruz, DUP Double Up Wakeboards, Mystic a bláznivé partičky Break a legbeer pong turnajem. Na zimu vás zase navnadí nabídka zimní cestovní kanceláře Puxtravel.cz!

Po akci proběhne Jägermeister Afterparty, na které vystoupí oblíbení liberečtí DJs Dyzlegtic Division s podporou DJs HajnátorCzervasExperimental Cabaret a Dj Noname, kteří pustí svoje vály! 

Závod je otevřený pro 25 riderů na wakeboardu a wakeskatu a jede se o prize money a věcné ceny. Startovné je 200Kč a obsahuje jízdné, občerstvení, vstupenku do závodu, vstupenku na afterparty. Vstup pro diváky je 50Kč.

Program (sobota 29.8. 2015 )

12:00 - otevření brány pro veřejnost

12:30 - 14:30 trénink

15:00- 17:00 kvalifikace

17:30-19:00 finále

19:30 - vyhlášení výsledků

20:00 start Jägermeister afterparty pod taktovkou Dyzlegtic Division 

Těšíme se na vás!

Další zajímavé články

Tento víkend nás čekají poslední dvě premiéry filmu Riders Meeting

Máš poslední dvě šance se podívat na nejnovější český wake film na plátně! První příležitost bude v pátek 10. 5. na Wake Portu a druhá hned den potom v sobotu 11. 5. ve Wake Merkur. V dnešním článku shrneme všechny důležité informace.

Dlouho očekávaný závod LANGENFELD OPEN 2024 se jede už tuto sobotu!

LANGENFELD OPEN je jeden z těch závodů, který si nenechá ujít nikdo z nejlepších wake jezdců. Není se čemu divit, když krom prize money $15,000 se jede i o velkou prestiž na jednom z nejzajímavějších setupů roku! Závod nás čeká už tuhle sobotu 4. 5. a my pro tebe máme všechny důležité informace i s odkazem na livestream.

Přijeď na otvíračku v Hradci a premiéru Riders Meetingu!

V Hradci to minulé léto všechno začalo, a proto letošní sezónu startujeme ve stylu s premiérou Riders Meetingu! Čeká tě nabušený víkend plný wakeboardingu, kamarádů i kultury v podobě hudby od DJ a večerního filmu. V areálu tě také čeká nový setup a v provozu budou všechny 3 vleky.