Funstorm Freestyle Campy 2010

S první sněhovou nadílkou, která se v tuto chvíli snáší na česká pohoří nám do redakce začínají chodit informace ze snowparků o jejich aktivitách v tomto roce. První zpráva přichází z Funstorm & K2 snowparku na Moravské boudě. Ano, čtete správně. Po dvou letech se tento nejvýše položený park opět stěhuje zpět na Moravskou boudu. S přesunem se máte opět na co těšit. Místní parta pro vás jako každý rok připravila mnoho akcí, které tento park více než proslavily. Dnes vám přinášíme informace o třech Funstorm Freestyle Campech. Sledujte další podrobnosti...

Kdy: 3.1. – 8.1. 2010, 28.3 – 2.4. 2010 a 5. 4 - 10.4. 2010 (vždy 6dní)
Kde: Funstorm & K2 snowpark Moravská bouda, Špindlerův Mlýn 

Cena: 4 700 ,-
V ceně je zahrnuto ubytování – 5 x noc, polopenze – 5 x snídaně + večeře, šestidenní permanentka, denní coaching a večerní videocoaging, každodenní upravování parku, fotograf, kameraman, saunička, možnost účastnit se contestů o hodnotné ceny. 

Každý večer se budou vyhlašovat a odměňovat největší pokroky. Během kempu proběhne několik contestů (určených pouze kemperům) o věcné ceny v hodnotě přes 20.000,- Kč od značky Funstorm. Celý týden budou k dispozici snowboardy K2 k testování. Každý účastník kempu se také muže těšit na dárkový balíček od sponzorů. Dále je možnost pro kempery večerní ježdění, sauna, starší 18 let - bar, promítání snb videí atd...

Coaching:
Každý den se kemperům, na svahu i během večerního videocoachingu, budou věnovat Ondra“Freeman“ Svoboda, Boris „Rorýs“ Čičman, Martin „Scream“ Bidlo, Honza „Šmoula“ Havlíček, Michal „Migy“ RitterHonza „Kaňůs“ Kaňůrek.

Kapacita:
24míst. Kempeři budou vybíráni podle časového pořadí přihlášek (kdo dřív přijde, ten dřív bere).

Program:
Každý den proběhne videosession v parku, což bude večer promítáno na projektoru jako videocoaching. Kempeři projdou přednáškou o správné údržbě snowboardového vybavení, stavbě a výrobě snowboardu. Dále připravujeme závod (pouze pro kempery) o hodnotné ceny. Každý den bude vyhlášen nejlepší trik a jezdci dne. Samozřejmě vše bude ohodnoceno, odměněno a vyhlášeno při večerním videocoachingu. Zajímavostí je také uspořádáni večerní fotosession na překážkách, které si kempeři sami vyberou.

Park:
Park se nachází v nadmořské výšce 1235m.n.m. a bude se rozkládat na ploše o délce 520m! Snowpark bude rozdělen na 3 části: Beginners line pro úplné začátečníky, Medium line pro pokročilejší a Pro line pro ostřílené harcovníky, takže v parku se vyblbne úplně každý!

V parku bude během kempu několik skoků, z toho dva menší skoky pro ollie a pro kempery co teprve začínají skákat (plošina do 3m), dva střední skoky (plošina kolem 5 - 8 m), větší skok (8 – 12m) , Corner3 x butter box - pokud to sněhové podmínky dovolí. 

Ve snowparku se také bude nacházet až 14 jibbovacích překážek, jako například: 2x Bedna - 6m, Down bedna – 8m, Dawn rail – 8m, 2x Kluziště, Stairs Set s 21 macatými schody a překážkami po stranách, Vlna bedna - 9m a další. Veškeré překážky parku budou uvedeny v Parks Infu na FReeride.cz ZDE.

Sponzoři:
Funstorm, K2 snowboarding, Jägermeister, Moravská bouda, Chata Špindler

Podrobnější info, společně s přihláškou, budete moci naleznout již brzy na www.funstorm.cz, popřípadě si již nyní můžete vyžádat na joseph@freeride.cz.

Na reporty ze starších ročníků Funstorm Freestyle Campů se můžete podívat ZDE nebo ZDE v odkazu na kemp, který proběhl právě na Moravské boudě.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!